Hoe te Lease Tanning Equipment

Nieuwe eigenaren zonnestudio bedrijf heeft de keuze uit het huren of kopen van hun looien apparatuur in het begin tot start-up kosten te verlagen. Als je goed onderhouden van de apparatuur, kan het huren van een betere optie zijn, vooral als je begint een onafhankelijke zonnestudio. Als de zaken goed gaan, kan je uiteindelijk de aankoop van uw eigen apparatuur. Maar in het begin het huren is vaak een betere keuze, ten minste totdat je op je voeten als een bedrijf en stellen een klantenbestand.

Instructies

•  Geef uw kredietaanvraag naar een tanning apparatuur leasemaatschappij. De leasemaatschappij zal uw krediet te controleren, maar als je een zakelijke lening ontvangen heeft voor uw bedrijf, is de kans groot dat u worden goedgekeurd voor het looien apparatuur, volgens Money Source Inc.

•  Teken een contract met de leasemaatschappij en beslissen hoe lang van een lease-periode je wilt. Deze kunnen variëren van twee tot vijf jaar. Voor nieuwe bedrijven, korter is beter. Geen behoefte om weg te leasen de komende vijf jaar van je leven als je kunt aanmelden voor een twee-jarig contract.

•  Leg de storting en wat andere afzettingen de leasemaatschappij vereist. Vaak zal het bedrijf de betaling van de eerste maand in aanvulling op de borg nodig.

•  Gebruik de tanning apparatuur voor de hoeveelheid tijd die op het contract, dan beslissen of u wilt doorgaan en kopen van de apparatuur uit de leasing kantoor. Als u niet wilt dat de apparatuur aan te schaffen, kunt u de lease te vernieuwen en een upgrade van uw apparatuur in overeenstemming met Pinnacle Funding.

Hints

  • Naast de normale slijtage van de apparatuur, moet u de apparatuur in relatief goede conditie te houden. De leasemaatschappijen zal het en laad je controleren als het niet up-to-par.