Hoe te Kwartskristallen van negatieve energie Wis

Hoe te Kwartskristallen van negatieve energie Wis

Kristallen kunnen worden gebruikt voor onderwerpen, variërend van het verbeteren van de sfeer van uw huis naar het verlichten van de pijn van een kankerpatiënt. Kwarts kristallen gedragen als oplaadbare batterijen en kan worden opgeladen, of geprogrammeerd, voor elk gebruik. Als je kristallen zijn te zien in actieve dienst - of het nu op een bureau, in een kristal rooster, of op een persoon - is het cruciaal dat u ze wist van de negatieve energie die ze zullen absorberen. Als je het niet verwijderen van negatieve energie uit kristallen, zullen ze niet goed functioneren als de energiestroom zal worden belemmerd of helemaal geblokkeerd.

Instructies

Bereiden op de Cleansing

•  Bescherm uzelf tegen het opvangen van de negatieve energie die u probeert te verdrijven. Neem even de tijd, haal diep adem en visualiseer jezelf omringd in pure, witte, beschermende licht van het universum. Je omringen in wit licht voor energie werk is vergelijkbaar met om jezelf in kogelvrije vesten voor een fysieke confrontatie.

•  Kies een vlakke ondergrond, zoals een tafel, en vul de kom half vol met warm water. Voeg 1 theelepel. zeezout en roer lichtjes. Er wordt gedacht door veel energie werknemers die zeezout is sterker en effectiever te reinigen dan verwerkt, gejodeerd keukenzout, omdat niet-verwerkte zout behoudt zijn natuurlijke eigenschappen. Indien zeezout niet beschikbaar, keukenzout aanvaardbaar.

•  Verzamel de smudge stick, lichter en brandwerende container, en leg ze op de tafel voor later gebruik. Misschien wilt u iets te plaatsen onder de asbak / container, zoals een handdoek, in de as te voorkomen dat schade of vlekken.

The Clearing

•  Houd een kristal in een kom gevormde handen, het visualiseren van alle resterende energieën weg te drijven als donkere rook. Bevestigen aan jezelf dat alle energieën losgelaten het gebied zal verlaten en worden omgezet in licht en liefde. Als je mentaal de kristallen te wissen, zegt hardop: "Het kristal is gratis en vrij van enige en alle negatieve energie." Herhaal deze stap voor alle kristallen.

•  Licht de smudge stick. Houd de onverlichte helft van de smudge stok in de ene hand over de brandwerende container. Met de andere hand, passeren elk kristal door de rook, zorg ervoor dat u grondig moeilijk leesbare elke kant van het kristal (bijzondere aandacht besteden aan een puntige randen). Als u klaar bent, doof de smudge stick.

•  Plaats de kristallen in de kom van gezouten water. Week de kristallen voor ongeveer 10 minuten, met behulp van een timer als je voelt dat het nodig is. Neem de kristallen uit het water, drogen ieder afzonderlijk. Als de kristallen worden niet onmiddellijk wordt gebruikt, wikkel ze in een witte doek om ze duidelijk tijdens de opslag te houden.

Hints

  • Reinig je kristallen vaak. Eenmaal per week en een half is een goede richtlijn tenzij de kristallen worden opgeslagen en niet in gebruik. Als je een energie-werker en gebruik uw stenen voor klanten, schakelt ze elke keer dat je ze gebruikt. Kwarts kristallen kan er troebel uitzien qua uiterlijk als het tijd is om te worden gereinigd.
  • Kristallen die zijn over-blootgesteld aan zout kan worden beschadigd, dus controleren kristallen voorzichtig, terwijl ze te wissen.
  • Kristallen kunnen versplinteren glas, dus wees voorzichtig wanneer u ze in een glazen kom. U kunt ook gebruik maken van een aardewerken kom, dat is duurzamer dan glas.