Hoe te krimpen vleesbomen

Fibromen niet-kankerachtige tumoren in de borst, baarmoeder en eierstokken. Veel vrouwen lijden deze gezwellen, die pijn, ongemak en overmatig bloeden kan veroorzaken. Vleesbomen kunnen krijgen zo alomtegenwoordig dat zij het zijn om zich te hechten aan andere interne organen, waardoor uiteindelijk de behoefte aan een grote operatie. Zodra je ontdekt dat je ze, wat kunt u ze krimpen of te vertragen hun groei?

Instructies

•  Dieet: Het verwijderen van zuivel, vlees, kan verwerkt en gefrituurd voedsel helpen krimpen vleesbomen. Wissel naar biologisch vlees en voedsel, het eten van veel vers fruit en salades. Drink sappen gemaakt van donker fruit zoals, druiven, cranberry en granaatappel.

•  Laag oestrogeen: Vind alternatieve niet-oestrogeen vervangers, voor geboortebeperking en de menopauze behandeling. Anticonceptie, en hormonale substitutietherapie-feed vleesbomen en ervoor zorgen dat ze groter geworden.

•  Vermogen greens: Eet donkergroene bladgroenten, zoals broccoli, boerenkool en bloemkool, die bijdragen tot het verminderen oestrogeen in het lichaam.

•  Water: Het drinken van veel water zal helpen vleesbomen tumoren kleiner worden. Veel ziekten en aandoeningen worden veroorzaakt door chronische uitdroging.

Hints

  • Vleesboom tumoren kleiner na de menopauze