Hoe te krijgen door middel van een paniekaanval

Hoe te krijgen door middel van een paniekaanval

Iedereen die ooit heeft last van een paniekaanval kan je gewoon vertellen hoe eng en overweldigend gevoel het kan zijn.

Als ze last hebben van een paniekaanval je lichaam releases een adrenalinestoot. Net zoals het zou doen als je was in een leven of dood situatie. Deze adrenaline terwijl nuttig in een gevaarlijke situatie kan een aantal ongewenste bijwerkingen hebben.

Tijdens een paniekaanval begint je hart racen en je direct uit te breken in een koud zweet. Het begint te moeilijker en moeilijker om adem te halen, je borst is strak en je maag doet pijn.

Dit artikel over hoe door middel van een paniekaanval te krijgen zal hopelijk helpen om enige verlichting van de symptomen van een paniekaanval.

Instructies

•  Blijf kalm:
Ik weet dat dit klinkt onmogelijk, maar om wat hulp te krijgen van de angst die u nodig hebt om kalm te blijven. De eenvoudigste manier om dit te doen is om te beginnen met langzaam diep adem. Elke keer dat je inademt herhaal het woord rust of vrede in jezelf.

•  Stop negatieve gedachten:
Als je merkt dat negatieve gedachten vullen van uw hoofd, onmiddellijk herhaal het woord stop. En vervang de negatieve gedachte met het woord rust of vrede. Wees er zeker van om door te gaan met de diepe ademhaling totdat je angst begint te vervagen.

•  beluisteren anti-angst tape.
Begin elke ochtend en of eindigen elke nacht door te luisteren naar een hypnose tape om angst te verminderen. Het is verbazingwekkend hoe veel beter dit kan u helpen om te voelen.

Hints

  • Het vergt wel tijd, maar dingen beter zal worden!
  • Verminderen of te elimineren uw consumptie van cafeïne als het maakt angst symptomen verergeren.