Hoe te kiezen Visolie

Visolie bevat omega-3 vetzuren, die tal van voordelen voor de cardiovasculaire gezondheid waaronder verlaging risico op aritmie, verlagen triglyceriden en verminderen de opbouw van plaque in de slagaders, volgens de American Heart Association. Zowel gezonde mensen en degenen met een hoog risico op hart-en vaatziekten hebben ze nodig in hun dieet. Een verscheidenheid van visolie-supplement producten zijn opgedoken op de markt met de belofte om deze noodzakelijke voedingsstoffen leveren. Volg deze stappen om dwars door de flitsende en soms fishy, ​​claims en kies een visolie-supplement dat zowel bevordert gezondheid van het hart en wordt geleverd tegen de beste prijs.

Instructies

•  Praat met uw arts over het toevoegen van een visolie-supplement. Bespreek uw voedingsgewoonten en vraag uw arts om een ​​dagelijks doelwit van hoeveel omega-3 vetzuren die je moet krijgen door het supplement in te stellen. Uw doelgroep ook zal variëren afhankelijk van de vraag of u al een coronaire hartziekte of moeten triglyceride niveaus te verlagen. Melding maken van alle andere supplementen en medicijnen die u al gebruikt, over bijzonder bloedverdunners.

•  Maak uzelf vertrouwd met wat te zoeken op een visolie-supplement label. Altijd op zoek naar cirkel op het label dat USP zegt. Dit geeft aan dat de Amerikaanse Pharmacopeia, en onafhankelijk laboratorium, heeft getest en gecontroleerd vorderingen van het label. Je zult ook op zoek naar de acroniemen EPA, eicosapentaeenzuur en DHA, docosahexaeenzuur. Dit zijn de belangrijkste omega-3 vetzuren die u zult willen uit visolie.

•  Bezoek uw voorkeur vitamine winkel, kruidenier of online gezondheid retailer om onderzoek supplementen. Maak een notitie van de prijs is de aanbevolen dosis van elk supplement, de hoeveelheid EPA en DHA per dosering en het aantal doses die in elke fles. Maten van pillen kunnen bedriegen, als de supplementen vele andere voedingsstoffen naast deze zuren bevatten vaak.

•  Met behulp van uw arts aanbevolen dosering, schrijven uit een grafiek van de effectiviteit en de waarde van elk supplement te vergelijken. Bereken hoeveel doses per dag van elk product dat u nodig zou hebben om arts orders en hoe lang de levering van elk product zou duren volgen. Als een product was een paar dollar goedkoper, maar zou twee keer de dosering nodig heeft om uw behoeften te voldoen, is het niet een betere waarde.

•  slechts één Kopen fles van het supplement u bepalen om de beste waarde. Visolie supplementen kunnen vervelende bijwerkingen, zoals misselijkheid of constant oprispingen veroorzaken, dus je wilt niet om de balans op te zwaar, totdat je zeker weet dat het een supplement dat voor u zal werken. Sla de bulk aanbiedingen voor nadat je ze een test van een paar weken heb gegeven.

•  Controleer het label altijd voor de aankoop van uw gewenste merk om ervoor te zorgen dat hun samenstelling is niet veranderd. Sommige merken kunnen de niveaus van essentiële vetzuren variëren in hun product.

Hints

  • Het toevoegen van meer vette vis, zoals makreel en zalm, is beter dan alleen te vertrouwen op supplementen, dus een inspanning leveren om dit zo lang als je niet allergisch bent of niet in staat om vis te eten te doen.
  • Overmatige hoeveelheden visolie kan overmatig bloeden veroorzaken, wat leidt tot complicaties als minderjarige als een bloedneus of zo ernstig als een beroerte. Volg de aanbevelingen voor de dosering van uw arts zorgvuldig.