Hoe te kiezen verf kleuren voor een Huis

Versieren van een huis is een creatief en tijdrovende taak. Als het gaat om het schilderen van het interieur van uw huis, met zoveel kleuren verf om uit te kiezen, kun je verloren voelen voordat je zelfs beginnen. Als het gaat om te schilderen, kies kleuren die uw persoonlijke stijl te reflecteren en te proeven, evenals kleuren die uw decor van de ruimte te vullen.

Instructies

Hoe te kiezen verf kleuren voor een Huis

•  Kijk naar veel verf monsters. Dingen om te overwegen bij het zoeken naar verschillende kleur monsters worden hoe goed de kleur gaat met de toon van uw kamer en het meubilair in de kamer. U wilt dat de kleuren worden gecoördineerd. Als je eenmaal hebt besloten op een basis kleurenschema voor de kamer met inbegrip van tapijten, gordijnen, zonwering en andere meubels, een beperking van uw verf keuzes voor die bepaalde kamer met een kleur die de inrichting van de kamer zal complimenteren.

•  Kennisgeving verschillen als we kijken naar de kleuren. Vele kleuren kan dit in verband met de schaduw, maar de kleuren kunnen er heel anders uit. Er is wit, eierschaal wit, gebroken wit, crème, en andere kleuren in die familie die op elkaar lijken maar toch anders. Er zullen veel verschillende tinten van een bepaalde kleur, dus je moet een ieder aandachtig te lezen en te zien of het geeft je wat je zoekt.

•  Huur een binnenhuisarchitect. Hoewel dit niet verplicht is, kan het nuttig zijn om input te krijgen van een professional. Als u een binnenhuisarchitect huren, kun je haar de hand van het thema dat u in gedachten hebt en hebben haar hulp geven u uw visie werkelijkheid te maken. Professionals zijn bedreven in het weten hoe je bepaalde kleuren te combineren en brengen het beste in de kamer.

•  Ken de theorie achter kleuren. Sommige kleuren, zoals de kleuren blauw en groen, worden beschouwd als koele kleuren. Andere kleuren, zoals de kleuren rood, roze en oranje, worden beschouwd als warme kleuren. Zoek uit wat de betekenis van kleur theorie en beslissen welke theorie je wilt bepaalde kamers te hebben. Wilt u misschien een koele kleur voor een slaapkamer en misschien een warme kleur voor een keuken of den kiezen.

•  Beslis over een lak. Als u wilt dat een afwerking om meer licht te reflecteren je moet gaan met een glanzender afwerking. Als je meer gericht op het verbergen van elke muur vlekken, zou een matte of vlakke afwerking een betere optie zijn.

•  Prijzen meningen en feedback op uw kleur keuzes. Ook overwegen als de kleuren die u kiest zijn kleuren die leven in uw huis te brengen. Met dezelfde kleur gedurende kan een beetje saai. Instellen van een toon voor elke kamer en met verschillende kleuren kan verfrissend zijn en helpen u het gevoel dat je wilt krijgen.

•  Voorbeeld verschillende kleurenschema's door het bezoeken van Color Style Studio op http://www.housepaintcolorschemes.com/. Dit is een website die u toelaat om een ​​foto van uw huis te kiezen en uit te proberen vele verschillende kleurenschema's bij de klik van een muis. Op deze manier kunt u zien wat de kamers eruit zal zien in verschillende tinten en dit zal u helpen om een ​​beperking van uw kleur keuzes. Het zal ook tijd besparen in de winkel, omdat je in staat zijn om te beslissen over de kleuren van het comfort van uw huis, zonder te hoeven monsters uitvoeren van winkel naar winkel proberen om de verf kleur aan de rest van uw kamer interieur passen.