Hoe te Healing Spirit Energy Healing technieken te gebruiken

Hoe te Healing Spirit Energy Healing technieken te gebruiken

Emotionele, mentale, fysieke en spirituele geheugen wordt opgeslagen als energie in ons lichaam, en kan op verschillende vormen aannemen, waaronder fysieke en geestelijke ziekte te nemen. Leren om verbinding te maken en te gebruiken helende energie van de geest kan je helpen om jezelf te ontdekken en te behandelen van de onderliggende oorzaken van stress, angst, pijn en ziekte.

Instructies

•  Zoek een comfortabele positie waar u kunt ontspannen zonder fysiek ongemak of onderbreking. Je kan vaststellen, zitten met je benen gekruist of in een comfortabele stoel. Concentreer je op het verbinden met de Goddelijke Geest, wat je denkt dat het is. Stel je voor de geest energie als helder wit helende energie.

•  Bepaal de stromen van energie door je lichaam. Intuïtie wordt gedragen op de energie die je lichaam binnenkomt door je derde oog, je root chakra in je buik en door je linkerhand. Focus intentie, vragen of energie voor de buitenwereld door gebieden waar energie verlaat je lichaam. Deze portalen zijn onder je voeten, je kruinchakra in het midden boven je hoofd en door je rechterhand.

•  Verbind met de helende energie van de geest door het visualiseren van uw heldere witte energie versmelting met de heldere witte spirit energie die je lichaam binnenkomt door de bovenkant van je hoofd. Deze energie komt uit het centrum van het universum om je lichaam te vullen en u te aarden met de aarde. Visualiseer je energie, zoals de sterke wortels en takken van een boom, die zich uitstrekt zowel op en neer met dezelfde natuurlijke kracht.

•  Kalmeer je geest en focus op de energie, het zoeken naar blokkades in je fysieke, mentale en emotionele lichaam. Visualiseer de krachtige witte helende energie van de geest reinigen van de blokkades. Met de tijd en de praktijk zal de zachte energetische hum te verhogen en je over-all spirituele vibratie zal verhogen, het helen van je geest, lichaam en geest.

•  Gebruik helende geest energie technieken wanneer je moe, depressief of ziek voelt. Vergeet niet dat de helende energie van de geest is liefde. Accepteer subtiele begeleiding en zorgen dat het licht altijd door je heen.