Hoe te handelen Medical Office Communication Vraagstukken

Hoe te handelen Medical Office Communication Vraagstukken

Een medische kantoor kan een stressvolle plaats. Patiënten en artsen hebben allebei veel behoeften worden voldaan. Vaak patiënten zijn in slechte gezondheid en niet op hun beste gedrag, zodat de communicatie problemen ontstaan. Miscommunicatie kan ook problemen tussen medewerkers veroorzaken. Hoe je omgaat met communicatie problemen kunnen helpen om de medische kantoor minder stressvol en productiever.

Instructies

•  Luister aandachtig. Wanneer een patiënt of medewerker is overstuur en het sturen van deze op je, kan het moeilijk zijn om kalm te blijven en te luisteren. Toch, in een medische setting, luisteren is uiterst kritisch, omdat de gezondheid van mensen en het welzijn op het spel staan. Luister naar de feiten en gevoelens worden uitgedrukt. Noteer de feiten om het probleem te documenteren, en erkennen de gevoelens. Reageert met een vermelding zoals "Het lijkt erop dat geen van ons kantoor te horen deed je voelen als we niet de zorg over uw gezondheid" laat de patiënt weet zijn gevoelens worden erkend. Ook, pauzeren en vraag jezelf af, "Als dit iemand in mijn familie te maken met een medische professional waren, zou ze zich gerespecteerd en begrepen?"

•  Stel grenzen voor aanvaardbaar gedrag. Alleen maar omdat een arts heeft opleiding en ervaring betekent niet dat hij het recht heeft om een ​​personeelslid oneerbiedig behandelen. Of u nu te maken met een woedende patiënt of een boze arts, zal je nodig hebt om grenzen te stellen. Duidelijk uitleggen gedrag dat je niet zal tolereren. Bijvoorbeeld: "Ik kan niet zorgen voor het probleem te nemen terwijl je tegen me te schreeuwen. Spreken in een zachtere stem, en ik in staat om u te helpen. "Als dit niet het gedrag te veranderen, moet u mogelijk weg van de persoon lopen en haal je begeleider om u te helpen.

•  Accepteer verantwoordelijkheid, en actie te ondernemen. Een patiënt die is boos over het ontvangen van de verkeerde lijst van medicijnen heeft het recht om boos te zijn als uw kantoor een fout gemaakt. Het mag niet jouw fout zijn geweest, maar niet defensief zijn. Wees professioneel, en erkennen dat de fout gebeurd. Bijvoorbeeld: "Het lijkt erop dat ons kantoor deed een fout maken. Laat me pakken dit meteen als u mij een moment kan geven. "Volg dan door en het probleem aanpakken. Communicatie vraagstukken zelden verbeteren zonder enige actie om ze op te lossen. Vertel de persoon precies wat je van plan bent te doen om de fout en op welke termijn op te lossen.

•  Aanbieding oplossingen. Stel dat u en een collega het niet eens over hoe een situatie om te gaan. Maak een lijst van mogelijke oplossingen en deel ze met de andere persoon, of met het hele kantoor tijdens een personeelsvergadering. Focussen op een oplossing toont anderen in de medische kantoor dat u wilt langs de miscommunicatie te krijgen en productief werken samen. Voor patiënten, het plannen van een langere afspraak te gaan over problemen met de arts kan een goede oplossing zijn.