Hoe te Grocery Shop voor een vegetarisch

Hoe te Grocery Shop voor een vegetarisch

Boodschappen voor een vegetarisch kan enkele culinaire raadsels presenteren. Er zijn vele types van vegetarische levensstijl, elk met hun eigen set van dietary normen. Boodschappen doen die voldoen aan de voedingsbehoeften tijdens een verblijf in een speciaal dieet grenzen is een uitdaging op zich, maar hebben niet de mogelijkheid om een ​​extra dosis van plantaardige voeding toe te voegen aan uw eigen maaltijden niet weerstaan. Met een beetje vooruit denken en planning u kunt pick-up een cartful van voedzame levensmiddelen die voldoen aan de behoeften van de vegetarische gasten terwijl iedereen tevreden aan de eettafel.

Instructies

•  Vraag uw vegetarische aan de grenzen van zijn dieet te definiëren, zodat u een effectieve boodschappenlijstje kunt bouwen. Sommige vegetariërs, genaamd pesco-vegetariërs, eet vis en zeevruchten, maar geen vlees, dat is aan de orde gesteld op het land. Andere vegetariërs, die bekend staat als lacto-ovo-vegetariërs, kunnen eieren, melk en melkproducten, maar geen vlees van welke aard dan verbruikt. Degenen die zich abonneren op een veganistische levensstijl eten absoluut niets dat afkomstig is van dieren. Dit dieet sluit geen vlees, eieren en zuivelproducten, alsmede alles wat gelatine, die wordt geproduceerd uit gekookte dierlijke botten en pezen bevat. Het kennen van de grenzen van het dieet van het individu helpt je slim te winkelen en te voorkomen dat verspilde geld.

•  Blader vegetarische kookboeken en websites om maaltijd plannen die plaats biedt aan een vegetarisch dieet te bouwen. Gewoon omdat je aan het koken voor een vegetariër betekent niet dat je zal hebben om uw eigen maaltijd voorkeuren offeren ook. U kunt op een creatieve manier om de maaltijd van iedereen voorkeuren met minimale moeite te bedenken. U kunt vleesloze saus giet over pasta en aubergine plakjes die lichtjes zijn gehavend en gebakken in een oven in plaats van gehaktballen. Voeg saus, bestrooi royaal met kaas en braden in een hete oven tot vegetarisch-vriendelijke aubergine Parmezaanse toe te voegen aan uw menu. Pas je menu om enkele vegetarische ingrediënten die u misschien niet eerder hebben geprobeerd tegemoet te komen, en kun je net ontdekt een nieuwe pantry nietje.

•  Start in de producten sectie van uw supermarkt, zoals de meeste van de items die in deze afdeling zijn compatible met de meeste vegetarische diëten. Er zijn een aantal opties die meer voedingswaarde dichte dan anderen; rode paprika bevatten dubbele vitamine C van de groene variant, en hoge concentraties van lycopeen en caroteen. Spinazie bevat meer ijzer, foliumzuur en kalium dan boter en ijsbergsla variëteiten, en zoete aardappelen bevatten beta-caroteen en andere voedingsstoffen die ontbreken in de reguliere roodbruine aardappelen.

•  Bypass het vlees teller en deskundig eiwitten uit bronnen zoals zuivel - voor lacto-ovo-vegetariërs - bonen, tofu en granen zoals quinoa en gerst. Veel supermarkten hebben ook de gezondheid van voedsel gangpaden dat niet-zuivel alternatieven voor veganistische diners, zoals soja en rijst melk bevatten.