Hoe te genezen van kindermishandeling Door middel van Reiki

Hoe te genezen van kindermishandeling Door middel van Reiki

Reiki kan een krachtige manier om te helpen een persoon te genezen van kindermishandeling. Reiki is een soort als het hebben van een spirituele massage, maar de kracht van Reiki loopt veel dieper. Door het instellen van een intentie voor elke Reiki-sessie, een persoon kan direct energie in de richting van de gebieden die genezing nodig hebben. Ook is het mogelijk om uw genezing van kindermishandeling opsporen door middel van Reiki sessies. Reiki is ook een geweldige manier om te helpen genezen van een persoon die moeite hebben met aangeraakt worden, omdat er geen fysiek contact nodig is om Reiki te ontvangen heeft. Hier is hoe om te genezen van kindermishandeling door Reiki.

Instructies

•  Begrijpen wat Reiki is. Reiki is een Japanse techniek om stress te verlichten, alsmede bevordering van ontspanning en genezing. Het is als het hebben van een spirituele massage. Een Reiki-master legt zijn handen op of in de buurt van je lichaam om energie te kanaliseren in je geest. Reiki kan nooit kwaad. Reiki is gewoon een stroom van positieve energie die de macht om iemands fysieke, emotionele of spirituele wonden te helen heeft.

•  Zoek een Reiki-master. Je zal nauw samenwerken met je Reiki-master, dus probeer er een die u vertrouwt te vinden. Als je misbruikt door een geslacht, overwegen het vinden van een Reiki-master van het andere geslacht. Vraag jezelf af of je kunt overwegen open te stellen voor deze persoon over je helende reis.

•  Stel grenzen voor waar u wilt worden aangeraakt. Reiki hoeft niet te betrekken raken omdat de Reiki-master is een verbinding met je aura, dat is rond je lichaam. Toch zullen sommige Reiki masters uw lichaam licht aan te raken in verschillende (niet-private) plaatsen in de sessie. Als u niet wilt worden aangeraakt op bepaalde plaatsen, vertel je Reiki-master van tevoren.

•  Praat met de Reiki-master over je problemen. Als je je comfortabel voelt te doen, vertel uw Reiki meester over uw geschiedenis van kindermishandeling. Dit zal uw Reiki-master in staat om suggesties te bieden voor intenties en kan zelfs helpen de Reiki-master te volgen uw genezing vooruitgang.

•  Beslissen op een intentie voor elke sessie. Reiki is een stroom van helende energie, en dat de helende energie kan gaan veel plaatsen. Bepaal waar u het wilt (je "intentie") gaan voor elke sessie. Bijvoorbeeld, wil je laten gaan van pijn uit het verleden of woede? Wilt u aanwezig zijn in je lichaam te voelen? Als je niet kan beslissen, kan je intentie altijd "voor mijn hoogste goed."

•  Bericht waar je voelt de energie werken. Veel kindermishandeling overlevenden leven niet in hun lichaam. Sommige kindermishandeling overlevenden voelen zich slechts de helende energie in het hoofd of de voeten in plaats van in het gehele lichaam. Als je delen van jezelf dat gevoel "koude" of niet het gevoel alsof ze worden beïnvloed door de helende energie, kan dit erop wijzen dat je nog heel veel helende werk te doen. Als je verder om te genezen, die "bevroren" onderdelen "dooi", en je zal de Reiki energie die gedurende elk deel van je lichaam te voelen.

•  Luister naar wat de Reiki meester vertelt. Soms is de Reiki-master zou kunnen "zien" dingen die tot u spreken. Bijvoorbeeld, hij zou kunnen 'zien' een klein kind opgerold in een bal op zoek bang. Dit kan je innerlijke kind nodig je liefde en aandacht zijn. Of de Reiki-master kan veel warmte genereren voelen van je lever. Dit kan een teken zijn van uw behoefte om te werken aan de verwerking woede zijn.

•  Ga naar meerdere sessies. Reiki is niet van plan om in staat zijn om al uw spirituele wonden te helen in een sessie. Echter, met herhaalde sessies, zult u in staat om te genezen op steeds diepere niveaus.

Hints

  • Soms Reiki brengt negatieve energie die zich manifesteert door het maken van je nodig hebt om de badkamer te gebruiken. Vertel de Reiki-master als je nodig hebt om een ​​badkamer pauze te nemen tijdens de Reiki-sessie.