Hoe te genezen rusteloze benen syndroom

Hoe te genezen rusteloze benen syndroom

Rusteloze benen syndroom (RLS) is een ongemakkelijke toestand, waarin lijders ervaring pijn in de benen tijdens het zitten of liggen. Het bewegen van de benen normaal verlicht symptomen. Bijgevolg mensen die met RLS hebben over het algemeen moeilijk slapen of te concentreren. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de aandoening te behandelen en verminderen de symptomen. Op zijn beurt, de patiënten zijn in staat om te zitten of liggen zonder het gevoel ongemakkelijk.

Instructies

•  Neem OTC pijnstillers. Bij het eerste teken van het rusteloze benen syndroom, neem een ​​over-the-counter pijnstiller om pijn te verlichten en het trillen te verminderen. Effectieve medicijnen zijn onder andere ibuprofen en paracetamol.

•  Plan een massage. Massages effectief ontspannen spieren, en dit kan sterk verminderen rusteloze benen syndroom. Indien het onmogelijk is om een ​​massage nemen, genieten van een ontspannend warm bad of zitten in een jacuzzi.

•  Experiment met warmte of koude therapie. Breng een warme of koude pack om de beenspieren te ontspannen en de controle van pijn en ongemak. Schakelen tussen 10 minuten en 10 minuten uit.

•  Oefen ontspanningstechnieken. Stress en angst kunnen de symptomen verergeren. Leer hoe om te ontspannen en te beheren stress. Praktijk ademhalingsoefeningen, ontdek je een hobby, neem een ​​kruiden-stemming te vullen of te beginnen met een oefening routine.

•  Zorg voor voldoende slaap. Slapen minder dan 8 uur per nacht kan de symptomen verergeren. Streven naar een volledige nachtrust's (tussen 7 en 8 uur) te krijgen.

Hints

  • Prescription spierverslappers kunnen symptomen te verlichten, en recept slaapmiddelen kan helpen patiënten genieten van een volledige nachtrust's. Verminder je inname van cafeïne tot rusteloze benen syndroom te controleren.