Hoe te genezen met kokosolie

Hoe te genezen met kokosolie

Kokosolie is een tropische plantaardige olie verkregen uit de gedroogde vruchten van de kokosnoot palmboom. In de traditionele geneeskunde wordt kokosolie intern en extern gebruikt om een ​​grote verscheidenheid van aandoeningen zoals hoesten, verkoudheid, gewichtstoename, hypotensie, misselijkheid en tumoren. Terwijl de moderne medische wetenschap er niet in slaagt om veel van deze beweringen te ondersteunen, klinisch bewijs suggereert kokosolie bezitten genezing, antibacteriële en hydraterende eigenschappen wanneer het lokaal toegepast.

Instructies

•  Breng kokosolie om oppervlakkige snijwonden en wonden. Het vermogen van kokosolie om wondgenezing te bevorderen is grotendeels gebaseerd op traditioneel gebruik en anekdotisch bewijs. Volgens Skin Pharmacology and Physiology 2010 studie, virgin kokosolie vermindert de genezingstijd excisie wonden bij jonge ratten. Tests toonden aan dat virgin kokosolie verhoogt de productie van collageen en antioxidant niveaus om een ​​snellere genezing te bevorderen.

•  Massage kokosolie in de huid om droge huid te verlichten. Actuele toepassingen van kokosolie verbetert de hydratatie van de huid en verhoogt het huidoppervlak lipiden, waardoor de huid barrièrefunctie verbeteren. Virgin kokosolie is een effectieve behandeling voor milde tot matige xerosis (droge huid), volgens een studie van 2004 gepubliceerd in het officiële tijdschrift van de American Contact Dermatitis Society.

•  Gebruik kokosolie om huidinfecties te behandelen, omdat het antiseptische eigenschappen heeft bewezen. Virgin kokosolie met succes vermindert de Staphylococcus aureus virus kolonisatie op de huid aangetast door de inflammatoire huidaandoening atopische dermatitis, volgens een studie uit 2008 gepubliceerd in het officiële tijdschrift van de American Contact Dermatitis Society.

Hints

  • Virgin kokosolie is verkrijgbaar bij de meeste lokale en online reformwinkels.
  • Kokosolie kan huidirritatie veroorzaken bij mensen met een gevoelige huid. Voer een 48-uurs pleister proef door een kleine hoeveelheid kokosolie de pols te testen voor een reactie.
  • Kokosolie wordt aangemerkt als een alternatieve therapie en heeft niet ondergaan de strenge wetenschappelijke onderzoek voor de goedkeuring als een medische behandeling door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). Daarom is de effectiviteit, veiligheid en zuiverheid van kokosolie producten zijn onbekend.