Hoe te genezen Insectenbeten Met Tea Tree Oil

Hoe te genezen Insectenbeten Met Tea Tree Oil

Tea tree olie is bekend als een achtergrond wonder dat is gebruikt om wratten, luizen, acne, atheletes voet, roos en likdoorns genezen. Ingeademd wordt ook gezegd dat het immuunsysteem te stimuleren, maar je moet nooit inslikken als het depressie, verwardheid en zelfs coma kunnen veroorzaken. Tea tree olie is afkomstig van thee bomen in Australië en is gebruikt door de oorspronkelijke bewoners voor honderden jaren voor zijn natuurlijke genezende kwaliteiten. Het is zelfs tot in de EHBO-kits van Austrailian soldaten zetten. Hier is hoe je insectenbeten nature kan genezen met tea tree olie.

Instructies

•  Was de plek grondig met water en zeep. U kunt anti-bacteriële zeep te gebruiken. Je wilt altijd om het gebied schoon om verdere besmetting te voorkomen houden en gelieve zich te onthouden van het krabben, want dit kan een open wond veroorzaken. Insectenbeten zijn niet leuk, maar je kunt ontdoen van hen snel.

•  Zodra de beet is schoon, breng 1-3 druppels tea tree olie met een wattenstaafje direct op de beet. Het is belangrijk om het gebied met tea tree olie te verzadigen. Dit zal diep in de infectie, dat reinigen en genezen snel.

•  Breng pleister zodat het houden van de tea tree olie op de beet en verdampt en ook, om u te houden van wordt verleid om te krabben. Het andere goede ding over tea tree olie is echter, duurt het jeukende gevoel weg ook. Doe dit dagelijks, 1-2 keer per dag totdat de beet volledig is genezen. Plaats geen lotion op of direct rond het gebied, totdat het weg is. Tea tree olie genezen in een kwestie van dagen en ook laat geen litteken naald. Bovendien, het duurt maar een paar druppels per dag om een ​​blijvende indruk te maken.

Hints

  • Je kan tea tree olie te kopen bij de meeste gezondheid van voedsel-en wellness-winkels als online via wellness en gezondheid speciaalzaken.