Hoe te Geestelijk Heal Door middel van Reiki

Hoe te Geestelijk Heal Door middel van Reiki

Reiki is een holistische behandeling bedoeld om de energiebalans in het lichaam te herstellen door middel van de praktijk van het leggen van de handen op de patiënt. Dit oude Japanse praktijk, herontdekt door Mikao Usui in de 20e eeuw, is beweerde te helpen genezen vele soorten emotionele, fysieke en spirituele onbalans veroorzaakt door trauma of stress, van depressie tot verkoudheid. Reiki is door sommigen als effectief beschouwd in combinatie met westerse medicinale praktijken alsook met homeopathische middelen.

Instructies

•  Plan een afspraak met een Reiki beoefenaar of Reiki Master. Behandelingen variëren van goedkoop tot matig duur, maar als je eenmaal weet wat je doet, kun je oefenen Reiki gratis thuis.

•  Ga op de massagetafel en voel de Reiki beoefenaar plaatst zijn of haar handen boven je lichaam. Sommigen zeggen dat warmte kan worden gevoeld als de energie stroomt tussen uw lichaam en de handen van de beoefenaar.

•  Ervaring gifstoffen vrijkomen uit je lichaam. Reiki wordt gezegd dat het giftige stoffen die blokkeren spirituele paden vrij te geven, en door het ontgiften van het lichaam genezing kan worden bereikt.

4 Let een veranderde denkproces na uw Reiki behandeling. Uw standpunt over het leven kan volledig worden aangepast, en u kunt zowel geestelijk en emotioneel positiever voelen.

•  Vraag uw arts over afstemming, het proces om een Reiki-beoefenaar zelf. Zelfs als u niet wilt dat een beoefenaar te worden, kan de afstemming ook openen u tot een meer geestelijk compleet Reiki ervaring.

•  Meer informatie over inwijdingen en spirituele genezing door het International Center for Reiki Training website (zie bronnen hieronder).

Hints

  • Draag comfortabele, losse kleding voor uw Reiki behandeling.
  • Onderzoek uw Reiki beoefenaar voordat u een afspraak te maken. Soms helpt uw ​​arts voldoen voordat een sessie om een ​​goede match te garanderen.
  • Terwijl Reiki wordt gezegd om te helpen genezen van chronische aandoeningen zoals astma, zou het geen vervanging van een raadpleging door een gecertificeerde arts.
  • Als je voelt dat een hoge angst na een Reiki-sessie, raadpleeg dan onmiddellijk een arts, zoals sommige mensen hebben geklaagd over de bijwerkingen van de behandeling.
  • Door de ontgiftende werking op het lichaam, sommige nadelige fysieke bijwerkingen verbonden aan Reiki. Bespreek de mogelijkheden van deze bijwerkingen met uw arts voordat u een Reiki behandeling te wonen.
  • Reiki is niet een bewezen wetenschap en de resultaten variëren.
  • Voordat u een alternatieve medische techniek beginnen, zich ervan bewust dat velen zijn niet wetenschappelijk onderzocht. Vaak is slechts beperkte informatie beschikbaar is over de veiligheid en effectiviteit. Elke staat en elke discipline heeft zijn eigen regels over hoe de alternatieve geneeskunde beoefenaars professioneel kunnen worden gelicentieerd. Als u besluit om te bezoeken is, kiest u een vergunning van een erkende nationale organisatie. Raadpleeg eerst uw primaire zorgverlener over uw beslissing. Houd uw arts op de hoogte over de alternatieve medische techniek die je onderneemt.