Hoe te gebruiken Flushable Liners

In de poging om "go green ', veel nieuwe ouders zijn op zoek naar katoenen luiers op de behoeften van hun baby's' op te lossen. Het gebruik van katoenen luiers thuis kan gemakkelijk zijn vanwege de nabijheid van het toilet en de luieremmer. Hoe zit het met het verlaten van het huis? Hoe kunt u het milieu te beschermen en toch neem je baby naar de stad met jou? Het antwoord is flushable liners. Flushable liners geplaatst in katoenen luiers laten nattigheid te absorberen in de luier, terwijl het vangen van vast afval.

Instructies

•  Leg de doek luier op de luiers oppervlak. De meeste openbare toiletten hebben nu luier veranderende stations. Als u zich zorgen over ziektekiemen zijn, eerst reinigen van de luier station met een desinfecterend doekje of lijn met een vuilniszak of papieren handdoeken.

•  Leg de liner in het doek luier. Sommige flushable liners komen in geperforeerde rollen. De voering moet eerst worden gescheurd uit de rol.

•  Plaats baby bovenop de voering en luier. Wikkel de luier en voering rond de baby en zet zoals gewoonlijk. Veel katoenen luiers komen nu met klittenband sluitingen, waardoor de noodzaak voor luier pinnen.

•  Wijzig een vuile luier door het oppakken van de liner en de inhoud en het spoelen. Het doek luier kan nu worden opgeslagen in een waterdichte wasbare zak totdat je thuis kunt krijgen om de wasmachine of luieremmer.

Hints

  • Introductie van flushable liners op uw dagopvang kan hen aanmoedigen om het gebruik van katoenen luiers laten.
  • Hoewel gebracht als Flushable, sommige bekledingen niet geschikt voor septic tanks. Lees aandachtig de verpakking vóór de aankoop.