Hoe te gebruiken elektrische stimulatie om Scoliose Beheer

Hoe te gebruiken elektrische stimulatie om Scoliose Beheer

Elektrische stimulatie wordt gebruikt bij de behandeling van idiopathische scoliose, een soort adolescent scoliose die zich voordoet terwijl een kind nog steeds. In de afgelopen 20 jaar, heeft het succes van de elektrische stimulatie is zwaar gedebatteerd tussen specialisten. Sommige artsen zijn van mening dat het kan helpen bij het voorkomen van de progressie van scoliose in de tijd.

Instructies

Weten hoe het werkt

•  Breng de huid elektroden op de spieren tussen de ribben, direct onder de arm. Een fysiotherapeut getraind in elektrische stimulatie zal deze procedure uit te voeren. De elektroden worden hier geplaatst, zodat de maximale hoeveelheid van de spieren optreedt op het grootste punt van het skelet curve.

•  Bereid elektrische stimulering voeren nachts, terwijl de patiënt slaapt. De elektrische stimulatie kan duren tot acht uur.

•  Neem de x-stralen van de wervelkolom regelmatig te beoordelen of de wervelkolom curve gaat nog steeds of als de kromming is gestabiliseerd. Dit is zeer belangrijk om scoliose te beheren, omdat groei spurts de snelheid waarmee scoliose vordert en deze kunnen zeer snel gebeuren kan verhogen.

•  Weet dat als de kromming blijft vooruitgang ondanks de elektrische stimulatie, kan het noodzakelijk zijn om een brace te dragen en uit te voeren terug oefeningen om de scoliose effectiever te beheren.

•  Wees bereid om de elektrische stimulatie uitgevoerd in uw eigen huis. Dit zal het meest comfortabel voor uw kind.

Hints

  • Elektrische stimulatie is pijnloos en comfortabel voor de patiënt en kan worden uitgevoerd terwijl ze slapen.
  • Degenen die geloven dat elektrische stimulatie werkt goed op scoliose wijzen dat het dragen van een brace wellicht niet nodig zijn. Daarom wordt het gebruik van elektrische stimulatie scoliose beheerder is minder sociale last op kinderen, omdat het 's nachts kan worden uitgevoerd zonder het gebruik van een omslachtige brace.
  • Studies hebben aangetoond dat kinderen hebben meer kans om te voldoen aan elektrische stimulatie dan met verstijverprofiel omdat het sociaal makkelijker.
  • De voordelen van het gebruik van elektrische stimulatie zijn nog steeds zwaar gedebatteerd in de medische gemeenschap. Zorg ervoor dat u op zoek gaan naar het advies van een aantal specialisten op het gebied alvorens op deze weg.
  • Om in aanmerking te komen voor de elektrische stimulatie, moet het kind een spinale curve van minder dan 35 graden hebben en ten minste twee jaar van groeiende resterende tijd. Anders wordt het gebruik van elektrische stimulatie zal ineffectief zijn.