Hoe te gebruiken Baoding Ballen

Baoding ballen, ook bekend als Chinese inspanning of stress ballen, worden verondersteld te zijn ontstaan ​​tijdens de Ming-dynastie in de stad Baoding, China. Oorspronkelijk gemaakt van ijzer, de meeste moderne Baoding ballen zijn holle roestvrij stalen kogels bekleed met chroom. Velen komen met kleurrijke, handgeschilderde Chinese motieven. Het basisidee van de baoding bal twee of meer ballen in de palm van een hand en met alleen de spieren van die hand te plaatsen, draai de ballen rechtsom en linksom. Een echte baoding bal kunstenaar draait de ballen snel, zonder dat deze elkaar raken. Veel mensen geloven dat Ballen Baoding hebben geneeskrachtige eigenschappen, waardoor de hand, pols, onderarm en schouders uit te oefenen, evenals het helpen om de symptomen van artritis en andere aandoeningen te verlichten.

Instructies

•  Plaats twee Baoding ballen in de palm van een hand.

•  manipuleren de spieren en vingers van de hand geval veroorzaakt de ballen om ronddraaien in klokwijzerrichting of tegen.

•  Keer de rotatie van de kogels met alleen de spieren van de hand waarin de kogels roteren.

•  Draai de ballen zonder dat ze elkaar raken. Reverse hun richting van spin, nog steeds niet waardoor ze elkaar raken.

•  Voeg extra baoding ballen om je hand totdat je de kunst van het draaien van drie, vier, vijf of zelfs meer Ballen Baoding op een moment onder de knie hebt.

Hints

  • Praktijk baart: Probeer draaien van de ballen in de ene hand, dan de andere en, tenslotte, in beide handen tegelijk.