Hoe te Fluid in de oren Verminder

Wanneer oren ontstoken raken, is het mogelijk voor vloeistof op te bouwen in de oren in plaats van afvoeren naar beneden de buis van Eustachius, zoals het hoort. Als dat gebeurt, kan de vloeistof snel besmet raken, waardoor koorts en oorpijn. Om de infectie te bestrijden en om te helpen de vloeistof aan te moedigen om uit te lekken, artsen zal antibiotica voorschrijven. Echter, kan chronische oorontstekingen operatie noodzakelijk, zodat je eindelijk vocht kan verminderen in de oren. Een bilaterale myringotomy, of BMT, is een chirurgische ingreep waarbij artsen plaats een drukvereffening (PE) of Trommelvliesbuisje in het trommelvlies, die zal helpen voorkomen dat de ophoping van vocht in de oren.

Instructies

•  Probeer andere behandeling opties, zoals antibiotica en de "wait-and-see 'benadering. Sommige oorontstekingen zijn virale, wat betekent dat je ze niet kunt behandelen met antibiotica. Andere oorinfecties gewoon niet goed reageren op antibiotica. Als u in staat om uw oor infecties onder controle met medicatie of zonder enige behandeling bij allen bent, een operatie is niet voor jou.

•  Aankomst in het ziekenhuis, dat is waar de BMT wordt uitgevoerd onder algemene verdoving. De procedure duurt 10 tot 15 minuten in beslag, maar verwachten dat het ziekenhuis een tijdje voor en na de operatie.

•  Begrijp dat de arts een klein gaatje zal snijden in het trommelvlies om de vloeistof die wordt opgebouwd in het middenoor te verwijderen. De chirurg kan het trommelvlies bereiken via de gehoorgang, dus er is geen incisie, hechtingen of nietjes die je kunt zien.

•  Weet dat de chirurg een kleine plastic buis in te voegen in je trommelvlies nadat ze verwijdert alle van de vloeistof. Deze buis wordt het trommelvlies verstopt raken, waardoor fluïdum doorheen kan stromen als bedoeld houden.

•  Verwachten dat de buizen op hun plaats te blijven gedurende zes maanden tot 18 maanden. Follow-up met uw arts om de zes maanden om ervoor te zorgen dat er geen problemen met uw buizen.

•  Bedenk dat een herhaling operatie noodzakelijk in sommige gevallen. Bij kinderen die oor buizen nodig voordat 2 jaar oud zijn om vocht te verminderen in de oren, ongeveer een op de vier moest ze weer in de toekomst.