Hoe te Fix Plastic Glazen Frames

Brillen gebruik van plastic in plaats van metaal kan worden gevonden in dure recept frames zo gemakkelijk als goedkope modellen. Short van hen wordt volledig verpletterd, zijn er slechts een paar vormen van schade die zich voordoen met een plastic bril frame, en sommige van deze kunnen thuis worden vastgesteld door de eigenaar. Dit zal het geld van het verzenden van de plastic bril voor een reparatie, maar ook het laten van de persoon weer aan het dragen van hen snel te redden.

Instructies

•  Leg een zachte doek neer op een werkvlak. Leg de stukken van het plastic brillen kader neer op de schone doek.

Onderzoek de scharnieren van de plastic bril frame voor ontbrekende schroeven. Vervang ontbrekende schroeven met een schroevendraaier van de juwelier.

•  Onderzoek de plastic brillen frame of de scharnieren beschadigd of gebogen uit hun oorspronkelijke positie. Repareer beschadigde scharnier door te draaien het terug in zijn oorspronkelijke positie met behulp van het tangetje.

•  Bevestig een gebroken scharnier aan het frame van de plastic bril door eerst reinigen van de scharnier met een alcohol bevochtigd wattenstaafje. Laat het scharnier droog.

Reinig het kader van de plastic bril met een alcohol bevochtigd wattenstaafje. Laat het frame droog.

•  Breng bonding lijm aan de scharnier en het frame van de plastic bril. Houd de twee samen tot de bonding lijm sets.

Hints

  • Een vergrootglas zal de behandeling van een plastic brillen kader minder van een stam aan uw ogen.
  • Sommige bonding lijm zal eten in plastic en vernietigen. Wees voorzichtig dat u een van de bonding lijm te krijgen op de lenzen van je bril.