Hoe te Energize het Hart Chakra

Hoe te Energize het Hart Chakra

Het hart chakra wordt gezegd dat het centrum van balans en evenwicht beïnvloeden van de gezondheid van onze luchtwegen, het immuunsysteem en de bloedsomloop zijn. Energizing deze chakra stelt ons in staat om onze fysieke zelf te overstijgen en te verbinden met onvoorwaardelijke liefde. Gebruik de volgende technieken om energie en vertrouwd te maken met het hart chakra.

Instructies

•  Zitten in een comfortabele positie en centreren jezelf. Visualiseren energie wordt getrokken van de aarde door je ruggengraat en verspreidt zich door je lichaam. Volgende foto een straal van helende energie stromen van je hoofd en door je lichaam. Als je het gevoel de rust stroom van energie, gaat u verder met de volgende stap.

•  Wek het hart chakra door het visualiseren van jezelf zitten in een dicht bos met je rug tegen een boom. Zie de talloze schakeringen van groen wordt weergegeven door de bladeren om je heen. Adem in deze rijke kleuren verbeelden het vullen en het reinigen van je hart chakra. Hoogte zijn van alle emoties worden losgelaten als je deze meditatie te voeren. Ga door met deze oefening voor 10 tot 20 minuten, totdat je chakra is vrijgesproken van alle emotionele trauma's.

•  Stimuleer de chakra punten in je handen en voeten. Met je handpalmen naar boven, zachtjes druk uitoefenen om het gebied waar de tweede vingerkootje (bot) van je duim aan de middenhandsbeentje bot en beginnen met het masseren met de klok mee voor ongeveer 15 seconden. Herhaal deze procedure met elke voet een punt zoeken waar de eerste middenvoetsbeentje voldoet aan de falanx.

•  Oefen je ademhaling. Zitten in een comfortabele positie en concentreer je op je natuurlijke ademhalingsritme voor ongeveer 5 minuten om je geest tot rust. Wanneer u klaar bent, visualiseer je hart binnen van een cirkel. Bij elke ademhaling, beginnen om de cirkel uit te breiden alsof je zachtjes opblazen van een ballon. Wanneer de cirkel bereikt een grootte comfortabel voor je, stel je een persoon die onlangs is je liefde. Voel de prachtige emoties in verband met deze relatie als je hun liefde terug door je hart chakra. Voltooi de meditatie door te komen terug naar je natuurlijke ritmische ademhaling en het verminderen van de cirkel naar de oorspronkelijke grootte.

•  Probeer de "Ah" mantra oefening. Zoek een comfortabele positie en beginnen om de Ah mantra intoneren (spreek uit als in de "auto"). Visualiseer je hart chakra, omringd met een cirkel van bescherming die door de vorige oefening. Als je buiten adem, adem diep in en herhaal de mantra vinden van een toon die resoneert in het hart chakra.