Hoe te Detox Tea maken

Om gezond te blijven, is het een goed idee om regelmatig en voorzichtig ontgiften ons lichaam. Een van de beste manieren om dit te doen is met een detox thee. Wanneer ze worden ingenomen twee tot drie keer per dag, zal de combinatie van gember, munt en kliswortel je spijsverteringskanaal, de lever en het lymfestelsel van opgehoopte gifstoffen te reinigen. Terwijl de detox thee hieronder beschreven is onschadelijk, het mag niet worden dagelijks of anders je lichaam genomen zal een immuniteit op te bouwen. Volg de instructies en je zal de invoering van een milde en effectieve detoxifier in uw levensstijl die u kunnen helpen een langer en gezonder leven.

Instructies

•  Rasp de kliswortel en gember, totdat je er een theelepel. elk. Wees er zeker niet om het te slijpen zo fijn dat het valt door de gaten in je thee zeef. Verkruimel de muntblaadjes, maar aandacht besteden aan hun grootte.

•  Vul het theezeefje met de grond kliswortel, gember en munt.

•  Kook het water.

•  Giet het kokende water in uw kopje thee. Plaats de zeef in de beker. Laat de thee steil voor 10 minuten, maar niet langer. Maak je geen zorgen, wordt de thee hoort blauw te zijn.

•  Haal de zeef uit de beker. Roer het citroensap en drinken. Gebruik geen suiker of melk niet toe te voegen aan de thee als het zal interfereren met de ontgiftende eigenschappen van de kruiden.

•  Herhaal de stappen 1 tot en met 4 drie keer per dag. Drink de thee met uw ontbijt, lunch en diner voor een week. Herhaal dit een keer per maand of zo nodig.