Hoe te Creatinine verlagen

Hoe te Creatinine verlagen

Creatinine is een natuurlijk voorkomend aminozuur dat voornamelijk wordt gevonden in spierweefsel. Creatine supplementen zijn verkrijgbaar bij de meeste reformwinkels Creatine wordt voornamelijk omgezet in creatinine in het lichaam en wordt gezegd dat energie en spiermassa te vergroten. Echter, overmatig gebruik van creatine supplementen of gevorderde diabetes, kan resulteren in gevaarlijk hoge niveaus van creatinine. Dit kan gevaarlijke situaties zoals schade aan het hart en de nieren, uitdroging en, in extreme gevallen zelfs de dood.

Instructies

•  Schuin de hoeveelheid creatine supplementen die u tot u neemt geen. Dit moet je creatinine niveaus weer normaal. Creatinine wordt uitgescheiden via de urine, dus plan om zoveel mogelijk water te drinken als mogelijk. Dit helpt ook met uitdroging.

•  Werk met uw arts om het ontwikkelen van een persoonlijk dieet dat is laag in eiwit. Hoge creatinine niveaus bij diabetische mensen zijn over het algemeen een teken van een slechte nierfunctie. Dit is zeker reden tot bezorgdheid. De hoeveelheid eiwit die je eet op dit dieet hangt af van hoeveel je weegt, dus niet proberen dit dieet op uw eigen. Je moet ook regelmatig testen om zeker te zijn dat de creatinine in de urine neemt toe en de niveaus in uw bloed dalen. Dit geeft aan dat de creatinine correct wordt uitgescheiden. Artsen zullen voorschrijven Lasix, een sterk diureticum, te urineren bevorderen. Dit is een andere reden waarom een ​​persoon met een hoge creatinine niveaus moet veel water te drinken.

•  Overweeg beginnende dialyse. Als de creatinine niveaus niet kan worden gecontroleerd door middel van een dieet of medicatie, kunnen artsen concluderen dat de nieren falen, en moet de patiënt dialyse beginnen.

Hints

  • Als u een hoge creatinine in uw bloed, en ervaren symptomen van hart-of nierproblemen, is het noodzakelijk dat je naar de eerste hulp.
  • Heeft creatine supplementen nemen om spiermassa te vergroten. Het risico veel zwaarder wegen dan de voordelen.