Hoe te CMV Disorders Beheer

CMV infectie of cytomegalovirus infectie een virale infectie die zelden ziekte veroorzaken dat duidelijk. CMV is onderdeel van de herpes virus familie derhalve kan een individu positief testen, maar die persoon kan asymptomatisch zijn vanwege de latente aard. Dit virus kan van de zwangere moeder op kind worden overgedragen, dus het beïnvloedt het vaakst jonge kinderen. Er is geen remedie voor CMV; Er zijn verschillende manieren om deze ziekte te beheersen.

Instructies

•  Vraag uw arts over het gebruik van antivirale middelen voor CMV-infectie te beheren. De verschillende antivirale geneesmiddelen omvatten ganciclovir en acyclovir. Deze twee vormen van therapie worden gebruikt om infectie bij immuun-gecompromitteerde individuen of de hoeveelheid virus zij actief in hun lichaam te verminderen.

•  Informeren over hoge titer immunoglobuline therapie (IVIG, CytoGam). Deze therapie wordt gebruikt bij mensen die acuut worden beïnvloed door CMV die hebben ook een zekere mate van immuniteit voor bijzondere waardeverminderingen.

•  Ga op een klinisch pad. Vaccins zijn in ontwikkeling en worden momenteel getest. Met deze bijzondere voorwaarde, is er een goede indicatie dat de medicijnen die getest kan helpen bij het voorkomen van primaire infectie of aanpassen en het verbeteren van de symptomen die gepaard gaan met deze aandoening. Daarom is in overleg met uw arts met betrekking tot de geschiktheid van uw betrokkenheid bij een dergelijke studie, omdat de negatieve gevolgen van een klinisch pad moet ook worden overwogen.