Hoe te Chicken Pox Stop Being Itchy Make

Chicken pox is een aandoening veroorzaakt door infectie met één van de humane herpesvirussen (HHV-3), ook bekend als varicella-zoster virus of VZV. De toestand produceert rode uitslag met blaren rond het lichaam; Dit kan jeukende en soms pijnlijk. Het vinden van verlichting van waterpokken uitslag betreft zowel het verlichten van de jeuk en het vinden van manieren om jezelf te helpen om te voorkomen dat de drang om te krabben, samen met het verzachten van de effecten van een aantal onvermijdelijke krassen.

Instructies

Het verlichten van Chicken Pox Jeuk

•  Gebruik een lokale anti-jeuk crème zoals Calaminelotion om de jeuk gevoel verlichten. Gebruik crèmes alleen volgens de aanwijzingen van de fabrikant, en wees voorzichtig bij het aanbrengen op of rond het gezicht, zodat het geneesmiddel niet wordt ingenomen.

•  Neem over-the-counter antihistaminica om de jeuk van waterpokken huiduitslag verlichten. Als de pijn of koorts zijn eveneens aanwezig zijn, gebruikt paracetamol om deze symptomen te verlichten. Medline Plus herinnert u nooit aspirine gebruiken om waterpokken te behandelen in een van beide kinderen of volwassenen, omdat dit bijdraagt ​​aan het syndroom van Reye, een potentieel fatale aandoening die ontstaat wanneer aspirine wordt ingenomen door mensen met virale infecties.

•  Probeer havermout baden om jeuk te verlichten. De Mayo Clinic adviseert om enigszins koel water samen met baking soda, havermout, of een vorm van havermout ontworpen om te zwemmen, colloïdaal havermout.

•  Bereid je voor op een aantal krassen die is gebonden aan gebeuren. Krabben waterpokken zweren kan ervoor zorgen dat ze besmet raken, zodat de nagels kort moet worden gehouden, terwijl de uitslag actief is. Zachte wanten of sokken kan worden gedragen over de handen om krassen te voorkomen. Zorg ervoor dat de wanten of sokken zijn niet schurende, zodat de uitslag niet verder geïrriteerd raken.

Hints

  • Vergeet niet dat, hoewel tijdelijk krassen maakt de jeuk weg te gaan (door het veroorzaken van een pijnsignaal dat blokkeert de jeuk signaal), dit kan vertragen genezing en kan niet bellen jeuk gevoel weggaan.
  • Gebruik pijnstillers alleen volgens de dosering instructies van de fabrikant om complicaties, zoals beschadiging van de lever te voorkomen.