Hoe te borstcongestie bij baby Ontlast

Hoe te borstcongestie bij baby Ontlast

Congestie volwassene kan een ongemakkelijk en lastig probleem te behandelen. Helaas voor een baby, die congestie is net zo ongemakkelijk om te gaan met, maar met minder opties beschikbaar om het te behandelen. Echter, er zijn een aantal opties beschikbaar als u een kind dat te maken heeft met de borst congestie.

Instructies

Hoe te borstcongestie bij baby Ontlast

•  Houd de neus vrij zijn van afzettingen. Om dit te doen, neem een ​​kleine hoeveelheid zoutoplossing en druppelt het in de neus. Wacht ongeveer 3 minuten en gebruik dan een gloeilamp spuit om duidelijk uit de neus. Doe dit om de paar uur om te helpen verwijderen van een deel van het slijm voordat het kan druppelen langs de achterkant van de keel van de baby.

•  Gebruik een vochtige of verdamper. Met behulp van een verstuiver of een luchtbevochtiger in de kamer van uw baby kan helpen los te maken het slijm in de neus en op de borst het helpen om de congestie te verlichten. Zorg ervoor dat de machine niet direct naast de wieg van het kind. Er zijn ook menthol producten die speciaal zijn gemaakt voor baby's die u kunt toevoegen aan vele vaporizers om gemak files te helpen.

•  Wrijf een kleine hoeveelheid van de baby-kracht damp wrijven op de borst van het kind. Zorg ervoor dat u een klein gebied eerst te testen om zeker te zijn van uw baby niet een allergische reactie op de gel te hebben.

•  Voer een warme douche en zitten met uw kind in de badkamer. De stoom van de douche zal helpen los te komen van de slijm in je kind op dezelfde manier een luchtbevochtiger zou doen. Zorg ervoor dat u uw baby te veranderen in droge kleren als je in de badkamer lang genoeg voor hen niet vochtig worden blijven.

•  Laat het kind slapen in een verhoogde positie. De eenvoudigste manier om dit te doen is om uw kind te plaatsen in zijn autostoeltje nadat ze in slaap zijn gevallen. Dit zal het slijm zich ophoopt in de kist, terwijl uw baby slaapt. Dit zou slechts een tijdelijke optie.

Hints

  • Geef niet op je kind geen medicatie tenzij je zijn specifiek door uw kinderarts dat het OK is om dat te doen horen.
  • Als je baby ervaart borst congestie, ongeacht hoe ernstig het ook mag lijken, nemen haar mee naar uw kinderarts.