Hoe te Bloedingen Stop Met Natural Remedies

Hoe te Bloedingen Stop Met Natural Remedies

Bloeding is het bloedverlies uit alle delen van het lichaam. In externe bloedingen optreedt overmatig bloeden en is zichtbaar; echter, interne bloedingen die kunnen optreden in de nieren, lever, maag en darmen enkel voorkomen door de aanwezigheid van bloed in de urine. Alle interne bloedingen medische verzorging nodig, maar zowel de interne en externe bloedingen kunnen profiteren van de traditionele geneeskunde naast de natuurlijke home remedies om het bloeden te vertragen en pijn te verminderen.

Instructies

•  Gebruik cayennepeper naar externe bloeden en trage interne bloeden te stoppen. Voor uitwendige bloeding, vul de wond met cayennepeper. De peper kan geen kwaad helemaal niet, maar zal helpen om een ​​korstje te vormen, het stoppen van bloeden. Voor interne bloeding toe cayennepeper aan je eten zoveel als je aankan en waar mogelijk te langzaam bloeden te helpen.

•  Neem één of twee capsules van Yunnan Baiyao driemaal daags vertragen bloeden na een operatie, bevalling of zelfs tijdens overmatig menstrueel bloeden. U kunt ook open te breken de capsules en het poeder van toepassing op externe bloedingen te stoppen met bloeden. Deze oude Chinese kruid is een grote nood te verhelpen; nochtans; moet u uw arts zo snel mogelijk te zien na het opmerken van een bloeding. Dit kruidenmiddel mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap.

•  Gemak interne bloeden, neusbloedingen, zware menstruatie bloeden, bloeden zweren en andere vormen van bloedingen met fosfor supplementen. Omdat grote hoeveelheden fosfor schadelijk kan zijn, praat dan met uw natuurgeneeskundige of arts over een supplement aangepast aan uw behoeften. Fosfor natuurlijk aanvullen, onder andere veel yoghurt, vis, eieren en noten in uw normale dieet.

•  Drink veel verse alfalfa sap, die gemakkelijk in de blender kan worden gemaakt door het simpelweg toevoegen van de verse kruiden om een beetje water en mengen. Alfalfa wordt gebruikt in vele huismiddeltjes, want het is van nature rijk aan vitaminen en mineralen die het lichaam nodig heeft om de bloedvaten te versterken en te helpen bij de bloedstolling. Drinken alfalfa sap per dag kan een preventieve maatregel voor mensen die last hebben van bloeden stoornissen en bloedingen zijn.

Hints

  • Altijd uw natuurgeneeskundige of arts te spreken over het gebruik van home remedies voor de behandeling van bloedingen of bloeden stoornissen.