Hoe te bewegen een handicap persoon uit een stoel naar een Bed

Hoe te bewegen een handicap persoon uit een stoel naar een Bed

De zorg voor een gehandicapte kan emotioneel belastend. Indien de gehandicapte persoon fysiek gehandicapt, waarbij u te helpen brengen hem overal die hij nodig heeft om te gaan, de zorg voor de persoon kan zeer belastend voor je lichaam. Gelukkig zijn er manieren om een ​​gehandicapte te dragen zonder dat te veel druk op je lichaam, en met de praktijk, kan de taak zo simpel zijn als je voor het verplaatsen van geworden.

Instructies

•  Vraag de persoon met een handicap wat ze nodig heeft. Ze zal beter zijn dan je hoe je haar kan helpen uit haar stoel, het maakt niet uit hoeveel mensen je eerder hebt verplaatst weten. U kan nodig zijn om de methoden enigszins aan te passen aan bepaalde mensen tegemoet te komen, en ze zal de enige die je kan vertellen.

•  Test jezelf voordat je proberen om hem aan het bed te verplaatsen. Zien hoeveel van zijn gewicht je nodig zal zijn om vast te houden, en hoeveel hij je kan helpen bij het zich verplaatsen.

•  Scoot haar naar voren in de stoel, en trek haar naar u toe, met behulp van een blad, riem of haar broek (als ze stevig genoeg zijn). Omhelzen haar strakke, en houdt haar dicht bij je lichaam als je haar over te dragen aan haar bed.

•  Laat hem vast te houden aan uw rug of schouders, en spil in de richting van het bed. Laat hem niet trekken aan je nek, want dit kan resulteren in een letsel aan jezelf.

•  Help haar op het bed zitten. Eenmaal zitten, helpen haar bij de vaststelling van comfortabel.

Hints

  • Probeer niet om een ​​persoon van wie het gewicht dat je niet alleen kan houden overdragen.