Hoe te betalen voor de In-Home Ouderen Health Care

Hoe te betalen voor de In-Home Ouderen Health Care

Thuiszorg diensten om ouderen in staat om de zorg te ontvangen in hun eigen huis in plaats van ziekenhuizen of verpleeghuizen. Veel mensen de voorkeur om zorg te ontvangen in een vertrouwde omgeving en de thuiszorg kost vaak minder dan ziekenhuiszorg of verpleeghuiszorg. Het kan nog steeds duur zijn, hoewel; bijvoorbeeld, het Nationaal Clearinghouse voor Long-Term Care Information meldt dat in 2009 de gemiddelde kosten voor thuis gezondheid aide diensten was $ 21 per uur. Geschoold verplegend en therapie diensten meer kosten, natuurlijk.

Instructies

•  Neem contact op met uw zorgverzekeraar en vraag of uw polis dekt ouderen thuiszorg. Veel verzekeringsmaatschappijen doen, met inbegrip van Medicare en Medicaid, onder specifieke omstandigheden. Helaas zijn de meeste mensen niet in aanmerking komen voor Medicaid. Verzekeringsmaatschappijen meestal een Doctora € ™ s orde zijn voordat ze zullen betalen voor de thuiszorg diensten. Je kan hebben om een ​​eigen risico of co-pay betalen, afhankelijk van uw verzekering.

•  Bel de Ruimte Agentschap op Aging in uw regio en vragen of u in aanmerking komt voor de diensten. De Ruimte Agentschap op Aging biedt enige thuiszorg service voor ouderen in nood. Bel de Nationale Vereniging van Area Agencies on Aging op 202-872-0888 om de omgeving Agentschap vinden op Aging u in de buurt of bezoek de website van de vereniging.

•  Call lokale thuiszorg agentschappen en vragen over de betaling opties. Thuiszorginstellingen hebben meestal hulpverleners over medewerkers die u kunnen helpen erachter te komen hoe om te betalen voor de zorg die u nodig hebt.