Hoe te behandelen zure reflux tijdens de zwangerschap

Als u nog geen zure reflux hebben, kan de zwangerschap brengen op. Slapen moeilijk genoeg in het derde trimester van zwangerschap zonder lijden backwash zuur. Volgens Fox News, is het gevolg van toegenomen progestine en de druk van de groei van de baby. Uiteraard bent u niet wilt om medicijnen te nemen terwijl je zwanger bent vanwege de gevolgen die het kan hebben op uw baby. Receptplichtige geneesmiddelen voor zure reflux zijn uit den boze. Maar er zijn een aantal veilige over-the-counter medicijnen die u kunt nemen, samen met een aantal natuurlijke remedies die kunnen helpen.

Instructies

•  Probeer om uit de buurt van chocolade, pepermunt, cafeïne en alcohol blijven. Gefrituurd voedsel, pasta en sommige groenten kunnen ook problemen veroorzaken.

•  Vermijd de voedingsmiddelen die je ervoor zorgen dat de meest nood. Bijhouden welke voedingsmiddelen veroorzaken de ergste reflux en ze te vermijden. Probeer om voedsel dat niet pittig en weinig vet te eten.

•  Chew suikervrije kauwgom ongeveer 30 minuten na het eten. Het proces van slikken, samen met een verhoogde speekselproductie kan duidelijk zuur helpen uit je slokdarm.

•  Eet wat zoethout. Anijs is een natuurlijke spijsvertering hulp als het helpt om maagzuur te verminderen. U kunt ook drinken sommige aloe vera sap of appelazijn. Natriumbicarbonaat kan zo lang worden gebruikt als u niet beschikt over een hoge bloeddruk heeft of heeft verteld om uw inname van natrium te verminderen.

•  Bepaalde antacida zijn prima te gebruiken wanneer u preganant zijn. Mylanta en Maalox zijn twee voorbeelden die niet geabsorbeerd in de bloedbaan. Rolaids en Tums zijn ook veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap en Tums hebben de toegevoegde bonus van het verstrekken van calcium.

•  Til het hoofd van uw bed een paar centimeter door het plaatsen van de benen op stenen of sintelblokken. De helling zal helpen voorkomen dat zuur van terug in je slokdarm als je slaapt.

Hints

  • Acid Reflux kan een ernstige aandoening zijn. U dient uw arts te raadplegen voordat u een medicijn of behandeling met natuurlijke remedies.