Hoe te behandelen natuurlijk carpaal tunnel

Hoe te behandelen natuurlijk carpaal tunnel

Carpaal tunnel syndroom kan leiden tot pijn, tintelingen en gevoelloosheid veroorzaken aan uw hand of vingers. Carpaal tunnel syndroom wordt meestal veroorzaakt door repeterende taken, maar kan ook worden veroorzaakt door andere aandoeningen zoals obesitas, diabetes en zwangerschap. Deze aandoening kan veel pijn veroorzaken, maar er zijn verschillende dingen die je kunt doen om de pijn van carpaal tunnel syndroom behandelen natuurlijk.

Instructies

•  pijn verlichten door het vermijden van repetitieve taken, terwijl op het werk of thuis. Breng een verwarming pad direct op de pijn. Leg je hand op een eenvoudige spalk die je kunt kopen bij een apotheek.

•  De uitoefening van uw kant door het maken van langzame cirkels met je hand op de punt van de pols om de circulatie te herstellen naar uw hand en ontlast de druk die repetitieve taken op je handen. Deze oefening ten minste drie keer per dag, of wanneer nodig, om pijn te verlichten.

•  Neem Vitamine B6 om carpaal tunnel symptomen te verminderen. Hogere niveaus van vitamine B6 is gevonden dat carpaal tunnel symptomen verminderen bij veel patiënten. U kunt vitamine B6 in voedingsmiddelen te vinden, zoals zoete aardappelen, avocado, zalm, kalkoen, bananen, bruine rijst en zonnebloempitten. Als u liever neem je vitamine B6 als een aanvulling, is het raadzaam dat u 50 mg twee tot drie keer per dag.

•  Begin met het nemen van andere kruiden en supplementen om uw carpale tunnel symptomen te behandelen. Enzym supplementen zoals broelain, arnica, foliumzuur en vitamine B2 en B12 zijn allemaal getoond helpen met carpaal tunnel symptomen.

•  Ontvang acupunctuur of acupressuur van iemand bevoegd in deze technieken. Zowel acupunctuur en acupressuur kunnen de pijn verlichten als gevolg van carpaal tunnel syndroom door het invoegen van naalden of toepassen van druk op de pols, arm, duim en handen.

Hints

  • Raadpleeg een arts voordat u de behandeling van uw carpale tunnel symptomen.