Hoe te behandelen Kookt Met Tea Tree Oil

Hoe te behandelen Kookt Met Tea Tree Oil

Kookt zijn gelokaliseerd infecties die diep onder de huid ontstaan. Als de bloedcellen te verzamelen om de infectie te bestrijden, de kook raakt vergrote, ontstoken en teder aan. Kookt kan worden veroorzaakt door bacteriën die hun weg onder de huid door haarfollikels voorbeeld. Steenpuisten worden vaak behandeld met antibiotica, of worden Gepastilleerd en afgevoerd in een spreekkamer. Een methode die kan worden geprobeerd thuis behandelt de kook met tea tree olie. Een studie in 1993 beoordeeld in de Brieven van Applied Microbiology stelt dat tea tree olie doodt ziektekiemen en bacteriën die niet reageren op antibiotica. Anti-schimmel en anti-bacteriële eigenschappen tea tree olie maken het een goed tehuis behandeling voor huidaandoeningen.

Instructies

•  Was de kook met warm water en een milde zeep.

•  Plaats een warm kompres op de kook voor 5 minuten voor het aanbrengen van de tea tree olie.

•  Doe voldoende tea tree olie op een katoenen bal aan de kook te dekken. Breng de olie rechtstreeks aan de kook en houd het op zijn plaats voor 3 tot 10 minuten. U kunt de katoenen bal van toepassing op de kook, zet het vast met een pleister, indien gewenst.

•  Raak de tea tree olie niet afspoelen van de huid. Verwijder de katoenen bal en wrijf in de overtollige olie.

•  Herhaal dit proces twee keer per dag totdat de kook komt tot een hoogtepunt. Wanneer de kop van de kook is gezwollen en wit voorzichtig druk uitoefenen op de zijkant van het met een watje gedrenkt in tea tree olie. Als de kook klaar om uit te lekken, zal het geen grote druk barsten nemen. Als het niet gemakkelijk te openen, het is nog niet klaar om op natuurlijke wijze af te voeren. Blijf dit herhalen de tea tree olie behandeling totdat het gaat om een ​​hoofd en uitbreekt.

•  Breng tea tree olie aan de kook met ruimte voor maximaal een week nadat het is uitgelekt om eventuele bacteriën te doden.

Hints

  • Test de tea tree olie op een klein stukje van je huid om te zorgen dat je geen reactie te hebben. Als je merkt dat het brandt, verdunnen door het mengen van 1 deel olijfolie tot 2 delen tea tree olie.
  • Als je de tea tree olie toe te passen voor 7 tot 10 dagen zonder resultaat, raadpleeg dan uw arts om te zien of uw kook is zo diep, dat het moet gaat prikken. Als je diabetes hebt, raadpleeg dan uw arts voordat u de behandeling van elke huid zweren of wonden thuis.