Hoe te behandelen Feline Allergieën

by Gerald November 27

Als u al last heeft van allergieën of astma, katachtige allergieën zijn vrij algemeen. De Astma en Allergie Foundation of America schat dat 15 tot 30 procent van de mensen met een bestaande allergie zijn ook allergisch voor hun favoriete hond of kat. Hoewel de beste manier om katachtige allergieën te behandelen is om blootstelling aan katten voorkomen volledig, minimaliseren de blootstelling aan kat huidschilfers en ontvangen goede medische behandeling voldoende is dat deze met matige allergieën.

Instructies

Het behandelen van jezelf

•  Neem contact op met uw arts. Een arts kan een voorlopige diagnose van katachtige allergieën op basis van een beschrijving van uw klachten te maken. Maar de verwijzing naar een allergoloog om allergietesten te streven kan het nodig zijn om een ​​positieve diagnose te stellen.

•  Beschouw immuuntherapie (allergie shots) als een lange termijn methode katachtige allergieën. De Mayo Clinic stelt dat immunotherapie aanvankelijk stelt je bloot aan een kleine hoeveelheid van het eiwit dat een allergische reactie veroorzaakt, meestal een of twee keer per week. Voor een periode van drie tot zes maanden, wordt de dosis verhoogd, gevolgd door onderhoud shots, die een keer per maand kan worden gegeven voor de komende drie tot vijf jaar.

•  Vraag uw arts over allergie medicijnen die katachtige allergieën kunnen behandelen. Deze kunnen onder meer orale antihistaminica en decongestiva en nasale corticosteroïden. Als astma is een onderdeel van de allergie, lange en korte termijn astma-medicatie kan worden voorgeschreven.

Beheer Feline Allergieën in het huis

•  Houd uw huisdier buiten, adviseert de American College of Allergy, Astma & Immunology. Als dit niet mogelijk is, te beperken uw kat tot bepaalde ruimtes in het huis. (Voorkom dat uw kat slapen in je slaapkamer of op je bed.)

•  Elimineer muur tot muur tapijt, doek gordijnen en andere zachte meubels. Feline huidschilfers is kleverig en kan zich vastklampen aan elk oppervlak. Hard oppervlak aanmerkelijk eenvoudiger. De ACAAI raadt het gebruik van schoonmaakmiddelen die huidschilfers van huisdieren te neutraliseren.

•  Gedragscode grondig stofzuigen van uw huis als tapijt verwijdering niet mogelijk is of als u ervoor kiest om gestoffeerde meubels houden. Een stofzuiger met een hoog rendement deeltjes lucht (HEPA) filter werkt het beste te halen zeer kleine deeltjes.

•  Blijf bovenop de luchtkwaliteit. De Astma en Allergie Foundation of America adviseert de aankoop van een HEPA-gefilterde lucht schoner en het te gebruiken voor ten minste vier uur per dag, zelfs als u centrale airconditioning en verwarming. Gebruik van elektrostatische filters verwijdert ook grotere deeltjes van de lucht huidschilfers.

•  Houd uw beddengoed schoon. Huidschilfers van huisdieren is het moeilijk om volledig te verwijderen, maar wasmiddelen gemaakt om allergenen te neutraliseren kan nuttig zijn. Overweeg het plaatsen van allergeen barrières op kussens en matrassen.

•  vaak uw kat Baad, dringt er bij de ACAAI. Deze taak moet worden uitgevoerd door iemand zonder katachtige allergieën. Als alternatief kunt u ervoor kiezen om uw kat te nemen aan een professionele verzorger.

Hints

  • Allergie testen is een minimaal invasieve procedure en kan gedaan worden door middel van een huid-priktest of via bloedonderzoek.

Comments

Vertel ons wat je denkt, we graag uw mening horen!
Gerelateerde berichten

Hoe te behandelen Summer Allergieën

Mensen die last hebben van de zomer allergieën niet alleen moeten vechten met de hitte en vochtigheid ondraaglijk, kunnen ze ook last hebben van een jeukende huid, ogen en keel. Niet om waterige of rode ogen, constant niezen, hoesten en postnasale dr

Hoe te behandelen Sulfa Allergieën

Sulfa allergieën optreden wanneer een persoon ervaart een reactie op sulfonamiden. Deze medicijnen, die algemeen antibiotica, worden routinematig gebruikt om mensen met verschillende infecties. Merknamen voor sulfa geneesmiddelen omvatten Pediazole,

Hoe te behandelen natuurlijk Heesheid

Overmatig gebruik van uw stem is meestal de oorzaak van heesheid. Schreeuwen, zingen, en dan clearing keel van hoest kan ook leiden tot heesheid. De stembanden kan ook geïrriteerd van chemicaliën dampen en sigarettenrook zijn, en dus leidt tot heeshe

Hoe te behandelen mononucleosis met kruiden

Ooit bekend als de "kissing disease", klierkoorts (mono) is een virus dat het immuunsysteem verzwakt veroorzaakt chronische vermoeidheid en ernstige griep-achtige symptomen. De lever, klieren, lymfeknopen, milt en luchtwegen worden aangeval

Hoe te behandelen Foot Fungus met een Bubbling voetenbad

Voetschimmel is zeer moeilijk te behandelen en enkele medische behandelingen kan zelfs lever en hartproblemen. Als je last hebt van voetschimmel, dan voordat u riskante orale behandelingen proberen een eenvoudige, natuurlijke remedy.This borrelen voe

Hoe te behandelen en incontinentie met kegel oefeningen te voorkomen

Kegel oefeningen zijn beoefend door vrouwen die zwanger jarenlang zijn. Deze oefeningen richten zich op de urethra en helpen om incontinentie te voorkomen door het versterken van de spieren die de urinestraal te controleren. Lees verder om te leren h

Hoe te behandelen Ant Bites

Mieren zijn creatieve en prachtige wezens - totdat u gebeten door een van hen. Hoewel deze insecten zijn klein, ze pakken een krachtige beet. Afhankelijk van de aard van de mier, kunnen ze zelfs zwermen en agressief, snel dekking van hun slachtoffer.

Hoe te behandelen Scorpion Stings

Wordt gestoken door een schorpioen is een pijnlijke en beangstigende ervaring, maar als je in staat om kalm te blijven is het een eenvoudige kwestie te behandelen. Hier zijn een paar nuttige tips en tips over hoe te behandelen en anders omgaan met ee

Hoe te behandelen Chafing at Home

Schuren gebeurt meestal omdat uw huid wrijft tegen stof voor een lange tijd dat het irriteert de huid. Laten zien als roodheid op je huid. Dit artikel zal je leren hoe te behandelen schuren, zodat je het kan voorkomen en ook leren hoe te behandelen,