Hoe te behandelen Bloeden Zweren

Een zweer is een laesie in het weefsel. Zweren in de bekleding van de maag en het duodenum worden gewoonlijk aangeduid als maagzweren. Zweren in de maag worden genoemd maagzweren. Zweren kan zeer pijnlijk zijn en complicaties zoals opgeblazen gevoel, misselijkheid, braken en zure reflux. Lang gedacht dat het een product is van te veel stress zweren worden meestal veroorzaakt door de bacterie Helicobacter (H. pylori) zijn. NSAID medicijnen zoals gewone pijnstillers kunnen ook zweren veroorzaken. NSAID's kunnen ook ageren een maagzweer en veroorzaken te bloeden. Bloeden zweren kan zeer gevaarlijk zijn en vereisen behandeling door een arts. De volgende behandelingen zijn beschikbaar voor de genezing van bloedende zweren.

Instructies

•  Stop met het gebruik van NSAID's indien mogelijk. Dit zal helpen om verdere onrust te verlichten om de zweer en vertragen of mogelijk het bloeden te stoppen.

•  Begin met een regime van antibiotica om de zweer te behandelen. Vaak artsen antibiotica gebruikt om de aanwezigheid van de H. pylori bacterie te bestrijden en om de ontwikkeling van maagkanker voorkomen.

•  Heb je al een endoscopie om het bloeden te stoppen. Uw arts zal gebruik maken van buizen om de oplossing te injecteren in de zweer om het bloeden te stoppen.

•  Probeer natuurlijke remedies. Duizendblad is een kruid bekend om zijn helende eigenschappen en zijn vermogen om het bloeden te stoppen. Het kan worden gebruikt in thee om een ​​bloeding zweren.

•  Haal laserchirurgie. In sommige gevallen, laserchirurgie moet afdichten van het vat waardoor het bloeden.

Hints

  • Raadpleeg een arts als u denkt dat u een bloedende maagzweer hebben. De aandoening kan zeer ernstige vormen aannemen en zelfs een bloedtransfusie in sommige zeldzame gevallen vereisen.