Hoe te Beef lintwormen voorkomen

Beef lintwormen zijn lange, platte, witte wormen die ervoor zorgen dat de besmette mens om altijd honger en om gewicht te verliezen. De lintwormen kan buikkrampen, hoofdpijn, vermoeidheid en duizeligheid veroorzaken. De wormen eigenlijk absorberen het voedsel dat je eet voor hun eigen voordeel en kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. Gelukkig is het beschermen van uw gezondheid en het voorkomen van lintwormen is heel simpel.

Instructies

•  Freeze rundvlees gedurende ten minste drie dagen bij een temperatuur van meer dan 0 ° C aan een cysten die aanwezig kunnen zijn te doden.

•  Cook al het rundvlees tot een inwendige temperatuur van meer dan 135 ° F voor de inname. Eet nooit rauw of onvoldoende verhit rundvlees.

•  Curing voedsel in pekel kan ook cysten die lintwormen veroorzaken te doden. Pekel water verzadigd zout en wordt gebruikt om groente, vis en vlees behouden.

•  Vermijd de aankoop van vlees van niet-geregistreerde slagerijen. Het rundvlees kan mazelen, die lintwormen die "vast" in de spieren van het dier bevatten.