Hoe te Amenorroe Stop Met Birth Control

Vrouwen in de vruchtbare leeftijd menstrueren ongeveer om de 23 tot 35 dagen, het afstoten van het slijmvlies van de baarmoederwand en een onbevruchte eicel. In sommige gevallen, vrouwen niet menstruatie ervaren als verwacht. Dit heet amenorroe, en kan worden gerelateerd aan diverse medische of omgevingsomstandigheden. In sommige gevallen kan anticonceptie medicijnen amenorroe veroorzaken; in anderen, kunnen ze voorkomen.

Instructies

•  Neem een zwangerschapstest. De meest voorkomende oorzaak van amenorroe, natuurlijk, is de zwangerschap. Als u zwanger bent, zal je zeker niet wilt dat een geboortebeperking regime te starten, en als u het nemen van geboortebeperking, stop dan onmiddellijk na het ontdekken van je zwangerschap.

•  Start een geboortebeperking regime te helpen voorkomen onregelmatige menstruatie, op voorwaarde dat je niet zwanger bent. Hoge stress en sportieve activiteit kan leiden tot hormonale onevenwichtigheden, vooral bij jongere vrouwen. De anticonceptiepil kan helpen zorgen voor een meer regelmatig patroon van hormonen in het lichaam om de menstruatie regelmatig te houden.

•  Raadpleeg uw ob / gyn of gezinsplanning kliniek als je betrokken bent dat geboortebeperking uw amenorroe heeft veroorzaakt. Bepaalde soorten van anticonceptie, met name langwerkende progesteron pillen, zoals Depo-Provera, kan de menstruatie uitstellen maanden. Overweeg veranderende anticonceptie medicatie, of zien of amenorroe is niet een veel voorkomende en normale gevolg van uw anticonceptie geneesmiddel.