Hoe te Alcohol Vergiftiging Cure

Alcoholgebruik boven een redelijke punt kan veroorzaken een drinker om dronken te worden. Soms, echter, kan de situatie veel ernstiger dan alleen dronken. Alcoholvergiftiging kan optreden als u al te grote hoeveelheden alcohol hebben geconsumeerd. U kunt ook een alcoholvergiftiging als je dingen die methylalcohol hebben, zoals antivries, lakken drinken, wrijven alcohol.and dergelijke. Symptomen kunnen zijn: braken, het draaien van de huid blauw, een daling van de lichaamstemperatuur, desoriëntatie, depressief ademhaling en epileptische aanvallen. In sommige gevallen kan iemand die een alcoholvergiftiging flauwvalt, die hem bij nog hogere risico voor de gezondheid zou zetten. Mocht u vermoedt dat u of een andere persoon lijdt aan alcoholvergiftiging, zijn er methoden van behandeling die zo snel zou moeten worden gebruikt als mogelijk.

Instructies

•  Ga voor de fles water. Alcohol vergiftiging veroorzaakt uitdroging, dus drink zoveel water als je kunt om te helpen zich te ontdoen van de alcohol in je systeem door het maken van je meer plassen. In geen geval, maar je moet dit als enige behandeling optie. Omdat de problemen in verband met mogelijke alcoholvergiftiging vereisen gespecialiseerde medische behandeling, moet u onmiddellijk naar een ziekenhuis te krijgen.

•  Haal je maag gepompt. U moet naar het ziekenhuis spoedeisende hulp om dit gedaan. Het gaat om het inbrengen van een buis in je mond of neus die direct gaat in je maag, dan zoutoplossing wordt doorverbonden naar uw maag van toxische niveaus van alcohol te legen. Dit moet zo snel mogelijk worden gedaan, voordat alcohol kan krijgen in je bloedbaan.

•  Battle uitdroging veroorzaakt door alcohol vergiftiging in het lichaam door middel van het toedienen van IV of intraveneuze vloeistoffen direct in uw ader. Een verpleegkundige voegt een injectienaald bevestigd aan een spuit in je ader, terwijl je gaat liggen, zodat de benodigde vloeistoffen gaan direct in je bloedbaan. Hoe lang je moet hebben IV vloeistoffen te gaan in je lichaam hangt af van hoe uitgedroogd je bent en hoe ernstig uw toestand is

•  dienst van het gebruik van hyperbare zuurstoftherapie. Dit is handig wanneer je ademhaling is vertraagd tot een gevaarlijk niveau als gevolg van alcoholvergiftiging, omdat het helpt om de zuurstoftoevoer te verhogen om je hersenen, weefsels en cellen en herstelt de normale ademhaling. Je bent in een drukkamer waar geconcentreerde zuurstof wordt toegediend gedurende maximaal 2 uur geplaatst.

•  Denk aan nierdialyse om uw bloedbaan van alcohol, die nodig kan zijn, als je methylalcohol ingenomen ontdoen. Deze behandeling wordt routinematig gebruikt wanneer er sprake is van nierfalen. Tijdens een dialysebehandeling, die in beslag neemt tot 4 uur per sessie, heb je een naald ingebracht in een van uw bloedvaten. De machine bestaat uit een kamer voor de dialysevloeistof en een andere kamer voor je bloed, dat zal door de machine uit te filteren afvalstoffen zoals ze worden geweekt door de dialysevloeistof en uw bloed wordt teruggegeven aan je lichaam.

Hints

  • Alleen verbruikt één alcohol drinken per uur om te voorkomen dat het krijgen van een alcoholvergiftiging. Probeer niet om nuchter te krijgen door het drinken van elke koffie, want cafeïne maakt je meer uitgedroogd. Bel 911 of naar een ziekenhuis zo snel mogelijk als alcohol vergiftiging wordt vermoed verdere risico,. Wees ervan bewust dat alcohol vergiftiging kan doden of veroorzaken hersenen en orgaanschade.