Hoe te achterhalen van de Vezel in Food

Fiber is noodzakelijk voor een goede voeding, maar de meeste Amerikanen niet genoeg van krijgen. The Daily Reference Value (DRV) voor vezels, zoals aangegeven op vereiste voedseletiketten is 25 gram per dag, gebaseerd op een 2000 calorieën dieet of 30 gram per dag, gebaseerd op een 2.500 calorieën dieet. In 2002 heeft de Food and Nutrition Board van de Research Council National Academy of Sciences uitgegeven Voedingsnormen (DRI), een andere wijze van meten van de opname van vezels. De DRI voor volwassen mannen is 38 gram per dag tot de leeftijd van 50 en 30 gram per dag over leeftijd 50. volwassen vrouwen, de DRI is 25 gram per dag tot de leeftijd van 50 en 21 gram per dag voor kinderen van 51 en hoger.

Instructies

Het berekenen van uw inname van vezels

•  Bepaal hoeveel vezels je dagelijks moet consumeren volgens de DRI of DRV referentiewaarden.

•  Blijf op de hoogte van het voedsel dat je eet voor een hele dag. Lijst alles wat je verbruikt en het aantal porties in een notebook.

•  Bepaal hoeveel vezels je krijgt van verpakte levensmiddelen door het controleren van de Nutrition Facts label. Kijk voor "Dietary Fiber" onder "Totaal Koolhydraten" in de bovenste helft van het etiket. Dit geeft aan hoeveel gram vezels zijn opgenomen in elke portie van het voedsel. Let op dit nummer naast het voedsel in uw notebook.

•  Voor voedingsmiddelen die niet de Nutrition Facts label bevatten, zoals rauwe groenten en fruit, heb je twee opties: U kunt het vezelgehalte via een online DieetVezel grafiek te controleren, zoals het hieronder wordt verwezen, of u kunt een zak kopen gids, zoals "The Carbohydrate, Fiber, en Sugar Counter" door Annette Natow en Jo-Ann Heslin in de detailhandel kassa, bij boekhandels of online. Let op, deze telt in uw notebook.

•  Voeg het vezelgehalte van het voedsel dat je hebt gegeten. Vergelijk dit bedrag op uw doelgroep totaal om te zien hoe je inname van vezels te vergelijken met de aanbevolen hoeveelheden.

Hints

  • U mag de volgende termen op de verpakking van levensmiddelen te zien - dit is wat ze bedoelen:
  • Vezelrijk: Bevat 5 gram of meer per portie
  • Goede bron van vezels: Bevat 2,5-4,9 gram per portie
  • Meer of toegevoegde vezels: Bevat ten minste 2,5 gram meer per portie dan de referentie voedsel
  • Het is mogelijk om te veel van het goede te krijgen. Te veel vezels kan de hoeveelheid calcium, ijzer, zink, koper en magnesium die zijn opgenomen uit voedsel, waardoor deficiënties van deze voedingsstoffen verminderen.