Hoe te Aanvraag Medical Records Van Kaiser

Hoe te Aanvraag Medical Records Van Kaiser

Kaiser Permanente, een geïntegreerde beheerde gezondheidszorg organisatie, opgericht in 1945, bestaat uit een zorgverzekering plan van het programma, ziekenhuizen / ziekenhuis dochterondernemingen, en Permanente medische groepen. De ziekenhuizen en medische groepen de zorg voor patiënten binnen de Kaiser gezondheidszorg plan programma. Volgens Kaiser, zijn medisch dossier bijgehouden met arts of artsen van elke patiënt; Daarom moeten ze afzonderlijk worden aangevraagd bij alle artsen. Kaiser raadt patiënten een kopie van hun eigen medische gegevens voor hun persoonlijke bestanden.

Instructies

•  Vraag uw medische gegevens direct van elke arts die u hebt bezocht, dat wordt gedekt door uw Kaiser gezondheidszorg programma. Bijvoorbeeld, als u wilt al uw medische gegevens te verkrijgen, moet u afzonderlijk en rechtstreeks contact opnemen met elke huisarts en specialist. Als je jonger bent dan 18 jaar, moet je ouders deze gegevens opvragen bij uw huisarts. Volgens HSC Sectie 123.100, zijn gezondheidszorg programma's die nodig zijn om uw medische gegevens te verzenden naar u op verzoek, maar kan rekenen op $ 0,25 per pagina, met ingang van december 2010.

•  Bereid een medisch dossier verzoek op een getypt vel papier. De naam, het adres en telefoonnummer van de patiënt. Als de patiënt is 18 jaar of jonger, onder meer de naam, het adres en telefoonnummer van de ouder of voogd. Dienen dit verzoek per post of aangetekende post in combinatie met uw verbale aanvraag. Sommige huisartsen en specialisten kunnen verzoeken via e-mail of een online formulier op hun website te accepteren, maar zo'n protocol is anders met elke arts.

•  Houd een spreadsheet of een lijst van alle van de artsen van wie u medische dossiers hebben aangevraagd. Zorg ervoor dat u de tijd en datum van het verzoek, alsmede wie u sprak met en / of het adres waarnaar u uw verzoek toegezonden mee.

Hints

  • Zie de Resources Afdeling voor informatie over hoe u contact myPHR voor meer informatie over het maken van uw eigen persoonlijke gezondheid record.