Hoe snel Lower Body Fat Percentage

U mag hebben opgedaan gewicht in de tijd, omdat als je ouder wordt je stofwisseling vertraagt ​​significantly.You hebben alle metingen en berekeningen gedaan groeien, en de cijfers geven die je nodig hebt om je lichaam vet percentage tot grote gezondheidsproblemen, zoals ademhalingsproblemen voorkomen verlagen, artritis, diabetes, kanker en hartziekten. Hoe doe je dat? Hier zijn stappen die u kunt nemen om uw vetpercentage te verlagen.

Instructies

Hoe snel Lower Body Fat Percentage

•  Weet wat lichaamsvet doet. Lichaamsvet heeft een aantal belangrijke functies in het lichaam. Het handhaaft lichaamstemperatuur, kussens sommige organen en weefsels, absorbeert schokken in de botten en helpt bij de juiste absorptie van vitamine A, E, D en K.

•  Bepaal het lichaamsvetpercentage. Vetpercentage is het percentage vet je lichaam bevat in verhouding tot uw totale gewicht. Bijvoorbeeld, als een vrouw met een gewicht £ 160 heeft 10 procent lichaamsvet, haar dikke weegt £ 16 en de rest van haar lichaam, zoals organen, weefsels, botten, spieren en weegt 144 £. Er is een ideale waaier van lichaamsvet percentage. De range beschouwt lengte, gewicht, geslacht en niveau van activiteit van een persoon. Er zijn verschillende manieren om het percentage lichaamsvet te meten, met inbegrip van bio-elektrische impedantie, huidplooi metingen, hydrostatische weging tanks, infrarood interactance en body mass index (BMI). U kunt uw lokale sportschool vragen om een ​​lichaamsvet analyse met behulp van een van deze methoden, of als een voorbereidende stap gebruik geen rekenmachines beschikbaar op het internet. Een handige rekenmachine: http://www.bmi-calculator.net/body-fat-calculator/

•  Verminder je calorie-inname. Het verlagen van uw vetpercentage betekent niet verhongeren jezelf. Als je niet eet, zal je lichaam reageren door het vertragen van uw stofwisseling, het opslaan van vet en brandende spieren voor brandstof. Het doel is het eten van minder calorieën dan je verbrandt. Een 500-calorie daling van uw huidige dagelijkse dieet is een goed begin. Als u geen resultaten na een week of twee te zien, snijd 500 meer calorieën uit je dagelijkse voeding. Het eten van hele onbewerkte voedingsmiddelen wordt aanbevolen door Associated Content. Verbruiken meer eiwitten dan je normaal doet, evenals groenten en fruit rijk aan vezels. Vermijd frisdranken, vruchtensap en alcohol.

•  Engage In High Intensity Activiteiten. Om uw gestroomlijnd dieet aan te vullen, neem deel aan een hoge-energie-activiteiten zoals hardlopen, fietsen, zwemmen of teamsporten. Als u al aan het doen zijn deze sporten, kunt u uw intensiteit te verhogen om meer calorieën te verbranden. Een andere optie is krachttraining vastgebonden met cardiovasculaire activiteit. Dit is een perfecte aanvulling op je dieet, omdat krachttraining bouwt spieren. Spierweefsel verbrandt meer calorieën dan vet doet. Voor de cardio-component, gebruikt u de crosstrainer of andere cardio-apparaten in uw sportschool.

•  Drink water. Water is essentieel voor het leven en het verlagen van uw vetpercentage. Vet is hoofdzakelijk samengesteld uit water, zoals de meeste lichaamsweefsel. Wanneer het lichaam water vasthoudt, het zwelt, waardoor je opgeblazen. De oplossing, paradoxaal genoeg, is om te nemen aan meer water. Uw lichaam zal niet de behoefte voelen om water vast te houden als het weet dat je zal blijven leveren het. Sterke Liften website, een site voor gewichtsverlies en spieropbouw, suggereert u dagelijks minstens 1 liter drinken per 1.000 calorieën.

•  Stel uw routine aan uw behoeften. Als u denkt dat het moeilijk zal zijn voor u aanzienlijk lager uw dagelijkse calorie-inname, te compenseren door het verhogen van de intensiteit van uw activiteiten. Omgekeerd, als je schema niet toestaan ​​om uw bewegingsactiviteiten sterk verhogen, pas uw instroom van calorieën. Het is belangrijk om de juiste balans van calorieën en activiteit krijgen. Daarbij zal zeker lager uw vetpercentage snel. Als u zich aan dit plan kunt u verliezen ongeveer 1 tot 2 pond per week van vet, geen water gewicht.

Hints

  • Wees voorzichtig met het laten vallen van het gewicht te snel. Je zou je lichaam in honger-modus stuur en vertragen uw stofwisseling.