Hoe reverse Laxative Dependency

Laxeermiddel afhankelijkheid is het gevolg van overmatig laxeermiddelen en emollientia tot het punt waar men een stoelgang zonder dergelijke geneesmiddelen assistenten kan hebben. Het kan komen over wanneer mensen proberen om zelfmedicatie hun chronische constipatie, of wanneer mensen misbruik van laxeermiddelen om gewicht te verliezen.

Als u of iemand die je kent lijdt aan laxerende afhankelijkheid, hier zijn enkele stappen die u kunt nemen om te keren deze aandoening.

Instructies

•  Maak een lijst van alle laxeermiddelen die je neemt, en hoe vaak je ze. U zult verbaasd zijn over hoeveel pillen en hoeveel vloeibare medicijn je verbruikt in een maand!

•  Vervolgens beginnen om jezelf te ween off van laxeermiddelen door het elimineren van de zwaarste medicijnen van uw lijst. Ga niet cold turkey op al uw darmen assistenten; blijven nemen de zachte medicijnen. Tevens een einde aan elke harde dubbele punt zuivering behandelingen.

•  Nadat je lichaam zich heeft aangepast aan het krijgen door met enige zachte ontlasting weekmakers en constipatie relievers, snij je dagelijkse dosering in de helft. Dit kan wel even wennen om, vooral als u een beroep doen op laxeermiddelen dagelijks. Zolang je een stoelgang kan hebben twee keer per week, zul je wel goed.

•  Wanneer je lichaam zich heeft aangepast aan de nieuwe dosering, snij je dagelijkse dosis in de helft weer. Blijf dit herhalen het proces totdat je nodig hebt om een ​​laxeermiddel niet meer dan één keer per twee weken in beslag nemen. Dit proces kan enkele maanden duren, maar uw dikke darm zal gezonder zijn in het einde.

•  Naast het geleidelijk bezuinigen op uw laxerende afhankelijkheid, moet je meer water drinken, eten meer vezels, en meer lichaamsbeweging. Deze drie acties zijn de belangrijkste en meest effectieve dingen die je kunt doen om uw trage dikke darm werkt weer normaal te krijgen.

•  Net als bij het ​​herstel van andere verslavingen, het omkeren van misbruik van laxeermiddelen kan een frustrerende en schijnbaar zware strijd. Er zijn steungroepen in uw omgeving om mensen te krijgen van meer dan drugsmisbruik helpen. Check lokale lijsten, of vraag uw arts om meer informatie.