Hoe Reverse Kyphose

Hoe Reverse Kyphose

Hoewel de wervelkolom een ​​reeks normale krommen zij algemeen recht blijken gezien vanaf de voorzijde. Als de rug krommen aan de voorzijde, is er sprake van kyfose. Orthostatische kyphose is de meest voorkomende vorm van deze aandoening en treedt uit niet naar voren te vaak resulteert in een bochel verschijning die kan leiden tot stijfheid, rugpijn en een veranderd looppatroon. Yoga houdingen zijn uiterst nuttig in het verminderen, zo niet omkeren deze aandoening.

Instructies

•  Strek de thoracale wervelkolom door liggend op je rug liggen met een opgerolde deken onder het midden van je rug. Positioneer het net onder de schouderbladen, maar boven de onderste ribben. Open je armen naar de zijkant, het creëren van 90 graden hoeken bij de ellebogen en schouders. Houd de knieën gebogen en houd deze ondersteunde back-bocht houding voor 2-5 minuten, terwijl normaal ademt.

•  Strek het achterste deel van het lichaam (erector spinae) door het doen van een sprinkhaan opleveren. Liggen gezicht naar beneden op de vloer, armen aan de zijkanten, en langzaam til je hoofd en borstbeen 3 tot 4 centimeter van de vloer. Druk je schaambeen in de vloer om de onderrug te houden van het overkoepelende teveel. Bescherm je nek door het houden van uw blik op de vloer. Houd deze enkele seconden uiteindelijk opbouwen tot 30 seconden.

•  Voer de berg vormen. Dit wordt gedaan door op te staan ​​rechtstreeks met de basis van je grote tenen aan te raken en het houden van de hielen iets uit elkaar. Houd je schouders naar achteren, knijpen je schouderbladen. Houd je armen langs je lichaam met de handpalmen naar voren, en buig je dijen. Blijf in deze houding gedurende 30 seconden tot een minuut. Vergeet niet om de voeten op de grond, til het borstbeen en het verlengen van de wervelkolom naar boven.

•  Oefen deze poses meerdere keren per dag voor de beste resultaten.

Hints

  • Gebruik stoelen die uw rug ondersteunen en zal niet ertoe leiden dat u meer dan inzinking.
  • Scheuermann kyphose en aangeboren kyfose zijn de twee andere vormen van kyfose. De eerste is het resultaat van een structurele misvorming in de wervels en wordt meestal eerst opgemerkt in de adolescentie. De laatste is de minst voorkomende en wordt veroorzaakt door een abnormale ontwikkeling van de wervels voor de geboorte. Andere oorzaken van kyfose omvatten osteoporose, spinale infecties en tumoren, degeneratieve artritis en de ziekte van Bechterew.
  • Neem contact op met uw arts of gezondheidsdeskundige voordat u begint met een yoga-regime voor kyfose.