Hoe plan Activiteiten voor Ouderen

Volgens US Census Bureau projecties, in het jaar 2050, maar liefst een op de vijf Amerikanen konden leeftijd 65 jaar of ouder. Als gevolg hiervan is er een groeiende behoefte om plannen te maken voor de vergrijzing en de handicap brengt het vaak. Het doel van het ontwikkelen van een zorgplan voor een oudere persoon is om de persona € ™ s onafhankelijkheid en kwaliteit van leven te maximaliseren. Zorgplannen helpen oudere volwassenen en hun families in de planning, het beheer en de financiering van de zorg. Er zijn praktische stappen te volgen om een ​​adequaat zorgplan te ontwikkelen.

Instructies

•  Beoordelen algemene situatie van de INDIVIDUALA € ™ s, met inbegrip van de veiligheid in de woning. Identificeren van gebieden van zorg, met name of de oudere individu in staat is om zelfstandig te functioneren en blijven wonen in zijn eigen huis met hulp of als de persoon kan plaatsing in een bejaardentehuizen faciliteit nodig. Gezichtsvermogen, gehoor, gang en continentie moet elke worden geëvalueerd. Het zorgplan moet tevens alle aspecten met betrekking tot problemen met het geheugen, de symptomen van angst en depressie of verdachte alcohol of medicijnen misbruik.

•  Verzamel informatie, waaronder de persona medische geschiedenis € ™ s, de huidige medicatie en doseringen, Medicare en sofi-nummers, namen en telefoonnummers van artsen en apothekers, alsmede de namen en contactgegevens van elke directe familieleden en / of andere zorgverleners . Een kopie van de persona € ™ s geboorteakte en Medicare en aanvullende verzekering ID-kaarten.

•  Vraag of de persoon is een veteraan van de militaire dienst. Als een veteraan, kan ze in aanmerking komen voor VA-programma's die speciaal zijn gemaakt voor ouderen en gehandicapte veteranen te helpen.

•  Evalueer financiële en juridische behoeften van de INDIVIDUALA € ™ s. Zoek uit of de persoon heeft navraag in estate planning en heeft deelgenomen aan juridische kwesties, zoals een testament, duurzame volmacht, richtlijn gezondheidszorg, en levend wil. Zien of de persoon een akte aan een begraafplaats of heeft begrafenis instructies achtergelaten met een familielid, advocaat, geestelijken of goede vriend.

•  bieden oplossingen. Bepaal de juiste diensten die zal voldoen aan de behoeften van de INDIVIDUALA € ™ s op een dagelijkse basis. Coördineren van de beschikbare middelen van de Gemeenschap. Deze kunnen omvatten een medisch systeem alert en thuis ondersteunende diensten, zoals vervoer van en naar medische afspraken, licht huishouden, maaltijden geleverd aan het huis of iemand om te winkelen en boodschappen te doen. Een metgezel, dagelijkse verzorger of live-in zorg kan zijn andere alternatieven die wellicht moeten worden beschouwd.

•  Base het plan op de INDIVIDUALA behoeften € ™ s en eigen wensen, evenals de financiële en ondersteunende middelen. Als u vast te stellen dat de persoon niet in staat is het leven in het huis te blijven, plaatsing bij volwassen dagopvang of een residentiële zorginstelling, of zij worden begeleid wonen of deskundige verpleegkundige, kan worden verlangd.

•  Controleer de INDIVIDUALA vooruitgang € ™ s en veranderingen te maken als dat nodig is. Het zal nodig zijn om door te gaan naar de persona € ™ s niveau van functioneren in de tijd, om zorg te overzien en om er zeker van diensten worden geleverd beoordelen.

Hints

  • Een uitgebreide evaluatie en zorgplan bepaalt de beste activiteiten die aan een bejaarde Persona fysieke, emotionele, cognitieve en sociale behoeften € ™ s.
  • Zorg ervoor om periodiek opnieuw te evalueren de bejaarde. De zorgactiviteiten wellicht moeten worden aangepast of gewijzigd.