Hoe om te zien een Pseudomyxoma peritonei Specialist

Hoe om te zien een Pseudomyxoma peritonei Specialist

Pseudomyxoma peritonei een tumor in de voering van de buikholte die grote hoeveelheden slijm afscheidt. Het veroorzaakt daardoor toenemende buikomvang, de zogenaamde "jelly-buik." Omdat het een relatief zeldzame aandoening, wordt de behandeling best behandeld door specialisten bekend zijn met de behandelingen en de nieuwere behandelingsregimes.

Instructies

•  Controleer de review-artikel op de website van de Sugarbaker oncologie vennoten. Het heeft een stroomschema dat een grafische weergave van de behandelingsmogelijkheden en hoe ze moeten worden nagestreefd. Het verbindt ook een gedetailleerde bespreking van cytoreductieve chirurgie, de primaire chirurgische mogelijkheden om de tumoren.

•  Bespreek de behandeling met uw huisarts (PCP). Zal hij of zij een idee van wat de eerste opties zijn beschikbaar voor de behandeling hebben. Deze zal afhankelijk van uw verzekering.

•  Begin uw zoektocht naar een specialist door het volgen van de aanbeveling van de PCP. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit een afspraak met een lokale kankerspecialist (oncoloog) zijn.

•  Neem contact op een van de nationale centra voor de behandeling van kanker, zoals MD Anderson ziekenhuis van de Universiteit van Texas in Houston. Dit ziekenhuis heeft gemeld een chirurgische reeks van 45 patiënten met pseudomyxoma en uiteraard heeft ervaring. Je mag niet te gaan om een ​​nationaal centrum voor de behandeling, maar ze kunnen de middelen hebben voor u met betrekking tot de keuze en de lokale artsen vertrouwd zijn met de ziekte.

•  Bespreek behandeling alternatieven met uw oncoloog en uw PCP. Vraag de oncoloog hoeveel gevallen van pseudomyxoma hij of zij heeft gezien. Ook bespreken hoe ervoor dat iedereen van uw diagnose. Er zijn een aantal verschillende tumoren die dezelfde symptomen kunnen veroorzaken.

•  Zoekt een second opinion, ongeacht wat de oncoloog suggereert. Dit is niet een belediging voor de oncoloog. Voor een zeldzamer tumor als een pseudomyxoma, het is gewoon een geschikte voorzorgsmaatregel. Indien mogelijk, krijgt een advies van een lokale medische school. Alle medische scholen zijn referentiecentra en zie grotere aantallen ongewone problemen.

•  Ga door hetzelfde proces als een operatie wordt aanbevolen - het zien van de chirurg naar wie wordt verwezen, maar op zoek naar een second opinion. Houd uw PCP in de lus te allen tijde. Uw PCP moet het anker van uw behandeling, omdat alleen hij of zij weet je en begrijpt al uw medische problemen. Bovendien, als u door deze verschillende fasen van de behandeling te verplaatsen, uw PCP zal een onschatbare bron van steun zijn.

•  Ga door alle maatregelen die nodig zijn om naar een nationaal centrum, zoals MD Anderson als je ongemakkelijk na al uw lokale opties te hebben nagestreefd zijn. Terwijl de nationale centra zijn niet altijd een beste oplossing, omdat followup is moeilijk en een patiënt wordt vaak meegesleept door behandeling in een onpersoonlijke manier, zal men kan nodig zijn als u ongemak met uw lokale opties.

Hints

  • Als je door je zoektocht naar een specialist, zorg ervoor dat u kopieën van alle relevante rapporten, geschiedenis en lichamelijk onderzoek, pathologie rapporten, laboratorium rapporten, en overleg te verzamelen. Hebben een extra kopie van de beschikking in het geval van een specialist hen nodig heeft verslagen, maar houd je eigen kopieën intact te allen tijde. Deze sterk versnelt uw behandeling.
  • Vertrouw geen korting als een belangrijk onderdeel van uw behandeling. Vertrouwen op je chirurg en oncoloog is een cruciaal onderdeel van de behandeling tegen een ziekte, maar vooral een zoals pseudomyxoma die verwarrende opties en een die wordt onderzocht met nieuwe behandelingen kunnen hebben.