Hoe om te zien de Hygiëne van uw handen met Black Lights

Een zwarte licht kan worden aangetoond hoe bacteriën omvatten handen, en ook hoe effectief handen wassen om de bacteriën te verwijderen. Dit is een zeer goede wetenschappelijke experiment dat mensen van alle leeftijden zullen wijzen op de voordelen van het wassen van de handen. U krijgt een speciale poedervormige stof die gloeit onder zwart licht op deze les nodig hebben, maar de resultaten zullen zowel dramatische en tot nadenken stemmende wanneer het experiment wordt beëindigd zijn.

Instructies

•  Bestrooi Glo Germ poeder of schar Glitter Bug lotion op de handen. Deze stoffen zijn verkrijgbaar bij medische gezondheid en apparatuur winkels of online. Wrijf het over de handen. Het is onzichtbaar voor het blote oog.

•  Shine een zwart licht op de handen bedekt met het poeder of lotion. De deeltjes in beide stoffen zal fel oplichten onder blacklight. Deze gloeiende deeltjes zijn de bacteriën die ieder van ons heeft op onze handen.

•  handen grondig wassen in een wasbak met water en zeep.

•  Shine a black light op de pas gewassen handen. De deeltjes die na het wassen zijn gebleven zal nog steeds gloeien fel. Deze deeltjes zullen de kiemen die zijn overgebleven na het wassen van de handen aan te duiden. Handen Was opnieuw de rest van de bacteriën onder de zwarte licht te verwijderen en verlichten de handen te zien dat de gloeiende deeltjes verdwenen.