Hoe om te leren Yang Tai Chi

Hoe om te leren Yang Tai Chi

Tai Chi Chuan is ontstaan ​​in China meer dan 500 jaar geleden als zowel een studie van yin en yang principes in overeenstemming met de confucianistische en taoïstische ideologie, en een krijgskunst die een betere lichamelijke en geestelijke gezondheid schenkt. Hoewel er tientallen variaties op de vorm, maar de meeste stijlen komen uit een van de vijf groepen: Yang, Wu, Sun, Chen en Wu / Hao. Veel van het succes en de beschikbaarheid T'ai Chi's - online, in de literatuur en in de klassen - is te danken aan het succes van Yang Lu-Ch'an, de eerste Chen familie outsider om de kunst te leren, als een vechter. De Yang school voor T'ai Chi benadrukt langzame, overdreven bewegingen en elimineert agressieve beweging, zodat de meeste mensen het kunnen oefenen.

Instructies

•  Kies een medium waardoor je voelt dat je zult T'ai Chi beste leren; nieuwsgierige beginners kunnen lessen nemen, lees over de krijgskunst, of imiteren video's gratis beschikbaar online.

•  Kijk online video demonstraties aan de essentie van wat Yang Tai Chi Chuan is te begrijpen alvorens het aan een ernstige mate. Video's geven een algemeen idee van wat ijverige T'ai Chi praktijk met zich meebrengt. Het is ook een gratis alternatief voor casual beoefenaars.

•  Bekijk een Yang T'ai Chi gids boek, koop een voor een literatuur winkel, of lees een keer voor een dieper begrip van de krijgskunst vorm die verloren gaat in de vertaling naar vijf tot tien minuten instructie video. Een boek zal ook meestal brengen de traditionele Chinese opvattingen over energie en levenskracht die een uitleg geven aan de redenering achter de vorm. "Anatomie van Yang Family Tai Chi," door Steffan De Graffenried, kan gevonden worden in zijn geheel gratis online te lezen.

•  Volg een cursus in uw omgeving op martial arts studio's of buurthuizen om te profiteren van een goed geïnformeerde meester die kan leren op een need-by-need basis, en die de vorm perfect worden weerspiegeld door de leerlingen kunnen aantonen. Een ervaren instructeur kunt specifieke uitleg te geven op basis van de behoeften van zijn publiek.

Hints

  • Bel van tevoren naar een studio om te bevestigen dat het leert Yang T'ai Chi en vragen over de structuur van hun klassen om zeker te zijn dat de stijl bij je past.
  • Hoewel Yang T'ai Chi wordt niet beschouwd als inspannende, rug of enkels omstandigheden kan tijdens energieker praktijk worden verergerd. Stretching en langzame, weloverwogen beweging zal uw risico op blessures verlagen.