Hoe om te kopen Biofeedback Machines

Hoe om te kopen Biofeedback Machines

Omdat er veel verschillende soorten biofeedback technieken er diverse Biofeedback machines beschikbaar voor aankoop. De theorie achter Biofeedback is dat we kunnen trainen ons lichaam onwillekeurige spieren aan bepaalde voorwaarden om te reageren. De Biofeedback machines beschikbaar om te kopen voor thuisgebruik werken op dezelfde manier doen de beoefenaars. De machines relais informatie in real time over uw lichaamstemperatuur, uw hersengolfpatronen, je spierspanning of hart / ademhaling. Biofeedback technieken ontwikkeld voorwaarden variërend van aandachtsstoornissen tot incontinentie. U kunt Biofeedback machines voor thuis te kopen; maar de hoge kosten kunnen worden onbetaalbaar. Veel therapeuten stel voor om een ​​eenvoudige machine die alleen meet een systeem, zoals uw hartslag of de temperatuur, om de kosten van voortzetting van uw behandeling thuis te minimaliseren. Volg deze stappen om een ​​machine die u comfortabel kunt veroorloven te kopen.

Instructies

Kopen Biofeedback Machines

•  krijg je een diagnose van uw conditie. Vraag uw zorgverlener over de haalbaarheid van biofeedback therapie voor die voorwaarde.

•  Informeer voordat u uw therapie wat projectie uw therapeut voor uw cursus van de behandeling te starten. Het kennen van de termijn die nodig is voor uw biofeedback om de impact op uw conditie zal helpen bij het bepalen van de noodzaak om biofeedback machines te kopen. Hoe langer het verloop van de behandeling, hoe meer je moet investeren in het huren of het kopen van biofeedback machines.

•  Vraag uw therapeut voor een aanbeveling over welke machines te leasen of te kopen om uw behandeling voort te zetten thuis, indien nodig.

•  Zoek uit of het kopen van deze machines wordt gedekt door uw verzekering. Zo niet, dan vragen over de mogelijkheid van het huren van een medische leveringsbedrijf. Probeer met uw arts een brief met medische noodzaak voor het apparaat te schrijven en waarin de mogelijke nadelige gevolgen voor je conditie als je het niet krijgen. Verzekeringsmaatschappijen spelen de kansen. Als ze denken dat je ze minder kosten door het verstrekken van de apparatuur dan niet te verstrekken, kunnen zij hun beleid af te wijken en hebben betrekking op de machine.

Hints

  • Er zijn verschillende machines beschikbaar, alle gericht op verschillende soorten behandelingen voor verschillende omstandigheden. Alvorens een aankoop, zorg ervoor dat je een stevige diagnose en dat u vertrouwd bent met de aanbevolen plan voor Biofeedback therapie bent.
  • Houd in gedachten dat alternatieve therapieën zoals Biofeedback zijn geen vervanging voor medische zorg als u een ernstige ziekte of letsel. Als uw toestand verslechtert op enigerlei wijze, direct contact opnemen met uw arts.