Hoe om te genezen aambeien

Aambeien zijn gezwollen, pijnlijke bloedvaten in het anale gebied. Ze zijn een gevolg van verhoogde bloeddruk bij de rectale aderen. Mensen die zwanger zijn, obesitas, zijn constipatie of diarree hebben het hoogste risico op het krijgen van aambeien. Sommige mensen kunnen kiezen om aambeien operatief verwijderd, maar dit is meestal niet nodig, omdat de meeste gevallen van aambeien kan worden genezen thuis.

Instructies

•  Verhoog de ​​hoeveelheid vezels in uw dagelijkse voeding. Fiber verlicht constipatie, diarree en bevordert regelmatige, gezonde stoelgang. Hoe minder tijd je besteedt het maken van de stoelgang, hoe sneller uw aambeien zal genezen. Enkele goede bronnen van vezels zijn haver, soja, kikkererwten en andere peulvruchten. Alle verse groenten en fruit ten goede zal komen.

•  Eet veel bieten en bieten greens. Bieten zijn rijk aan vezels, kalium en anti-oxidanten. Antioxidanten zal helpen verminderen ontstekingen en versnellen het genezingsproces.

•  Weken in een warm bad voor 10 tot 15 minuten. Zorg ervoor dat het water niet warm is, omdat dit zou kunnen leiden tot irritatie toegevoegd aan de aambeien. Doe dit tot drie keer per dag totdat de aambeien genezen.

•  Draag losse kleding en katoenen ondergoed. Minimaliseer het contact dat elke vorm van doek heeft met de aambeien. Elke soort materiaal wrijven tegen hen veroorzaakt irritatie en vertragen het genezingsproces.

•  Gebruik bevochtigde pads op te ruimen na een stoelgang. Het is belangrijk om het gebied pat plaats vegen. Afvegen veroorzaakt irritatie en kan soms leiden tot bloeden.