Hoe om te gaan werken als een Medisch secretaresse

Leren hoe je uitgegroeid tot een medisch secretaresse kan het begin van een spannende en financieel te belonen carrière. Echter, te kwalificeren als een, die je nodig hebt om medische transcriptie cursus-gekwalificeerd zijn, zijn volledig vertrouwd met de nieuwste medische terminologie en taal, en hebben uitstekende typevaardigheid. Je moet ook de capaciteit van het interpreteren en bewerken van alle medische gegevens verstrekt in schriftelijke of vooraf opgenomen audio-tapes / bestanden te bezitten, en vervolgens om te zetten in heldere, grammaticaal correcte en logische rapporten. Dit moet gebeuren zonder dat alle relevante of kern details van de oorspronkelijke medische gegevens verstrekt. Hier is hoe je kunt beginnen met werken als medisch secretaresse van huis.

Instructies

•  Het verwerven van de verplichte, minimale kwalificaties en de opleidingen die nodig zijn om te kwalificeren als een medisch secretaresse. Registreer bij elke gerenommeerde lokale gemeenschap hogeschool of erkende online cursus die uitgebreide cursussen in medische transcriptie bieden.
Houd er rekening mee dat de duur van een goede cursus kan zowel één of twee jaar, en ook dat de vergoedingen voor dergelijke cursussen zullen variëren tussen hogescholen en online cursussen.

•  Het organiseren van de tools die u in staat stelt om efficiënt te transcriberen van huis. Investeren in een snelle en betrouwbare computer met toegang tot breedband. Zorg ervoor dat uw computer voldoende RAM-geheugen, zoals medische transcripties werken in een data-intensieve veld. Kijk voor de ideale medische transcriptie software voor het geval dat de cursus u het bijwonen van niet zulke software. Tenslotte investeren in een set van hoge kwaliteit hoofdtelefoon (of oortelefoon), en een uitgebreid medisch woordenboek.

•  Doe in zoveel uren als je kunt om elke dag te oefenen. Leren om goed te luisteren en te begrijpen, interpreteren en typ wat je hoort. Dit zijn de meest belangrijke voorwaarden voor medische transcriptie.
Dit komt omdat in het begin, een aantal medische termen (gedicteerd door luidsprekers) kan ofwel niet duidelijk hoorbaar of moeilijk te begrijpen zijn. U moet veel van de praktijk om te reageren op wat je hoort door zo snel en nauwkeurig mogelijk in te vullen.
Hoewel dit is een langzaam proces, met voldoende praktijk zult u geleidelijk aan ervaring en vaardigheid te krijgen.

•  Bereid je CV. Benaderen dan gerenommeerde medische transcriptie bedrijven, ziekenhuizen, artsen en verzekeraars en bieden uw home-based medische transcriptie diensten aan hen.
Als alternatief kunt u zoeken op het internet voor medische transcriptie banen of goede forums die medische transcriptie mappen. Lees de forums zorgvuldig, zoals de meeste bieden gedegen advies, tips, ondersteuning en informatie, en nog belangrijker, ook een lijst van specifieke transcriptie bedrijven die werken aan home-based medisch secretaresses toewijzen.

Hints

  • Zoeken naar een medische transcriptie cursus die u kennismaken met de verschillende soorten rapporten en formulieren die betrokken zijn bij medische transcriptie. Deze zijn cruciaal voor medische transcriptie efficiënt kan uitvoeren. Sommige cursussen zijn inclusief de levering van voetpedaal en relevante software in de vergoedingen. Een USB-verbinding, met een voetpedaal aan op de computer, is wat de meeste medische transcriptie bedrijven de voorkeur. Een set van een koptelefoon zijn beter te gebruiken dan oordopjes, als deze niet volledig afgesneden van buiten geluiden of lawaai.
  • Zich niet inschrijven voor een medische transcriptie cursus online of door een instelling aangeboden, of betalen de vereiste kosten, TENZIJ je een gedegen antecedentenonderzoek van de instelling die de cursus hebben gemaakt, en de cursus zelf. Check out ten minste 4-5 verschillende medische transcriptie opleidingen alvorens een definitief besluit.