Hoe om te eten vijf keer per dag op Jenny Craig

De meesten van ons zijn gewend aan het eten van twee of drie maaltijden per dag. Echter, de beste manier om gewicht te verliezen en blijf vol is om vijf keer per dag te eten. Dit is een beetje uitdagend op het eerste simpelweg omdat de meeste van ons zijn gewend aan het eten van ontbijt, lunch en diner geserveerd. Echter, het toevoegen van twee extra maaltijden aan de mix, terwijl het schalen van de anderen een beetje.

Instructies

Hoe om te eten vijf keer per dag op Jenny Craig

•  Eet ontbijt dagelijks. De eerste maaltijd van de dag moet altijd ontbijt. Het is zeer belangrijk om te ontbijten omdat het wordt je lichaam de energie die het nodig heeft om de dag te beginnen. Ook krijgt je stofwisseling vroeg gestart wanneer je eet ontbijt, dus zorg ervoor dat als je op Jenny Craig je eet een gezond ontbijt. Je zult weer te eten in ongeveer twee uur dus niet eten een groot ontbijt. Eet gewoon iets licht als een yoghurt en enkele tarwe toast of een roerei. Je zult vol zijn en energie om je dag te beginnen!

•  Geniet van een halverwege de ochtend snack. Een groot halverwege de ochtend snack is een appel met wat lichte pindakaas of anders een stukje tekst kaas. Het is een goed idee om een ​​snack die niet-geraffineerde koolhydraten en ook een aantal goede vetten heeft hebben. De goede vetten maken de koolhydraten te metaboliseren langzamer, wat betekent dat uw bloedsuikerspiegel stabiel zullen langer blijven. Wanneer uw bloedsuikerspiegel stabiel is zul je langer een vol gevoel en hebben minder cravings. Dit betekent dat u niet grazen gedurende de dag, omdat je geen honger zal zijn.

•  Geniet van een lunch, en neem uw ​​tijd in het eten. U wilt een lunch die iets groter is dan je halverwege de ochtend snack, maar niet zo groot als een typische lunch te eten. Een goede suggestie zou een sandwich op tarwe met een salade en lichte dressing zijn. Na de lunch zult u vol en tevreden gevoel. Als u een zoetekauw, een van die snack grootte candy bars. U zal uw verlangen te voldoen maar je zal niet breken uw Jenny Craig dieet!

•  Eet een middag snack op je vierde maaltijd. U kunt een klein stukje fruit te eten, wat kaas en crackers, of zelfs een halve boterham. Deze maaltijd zal je vol te houden tot het avondeten en je hoeft niet een mid-middag kernsmelting waar je iets ongezond en uit uw dieet te eten. Je mag niet gewend aan het eten van een mid-snack in de middag, maar u kunt gemakkelijk in de praktijk en eet recht op uw bureau of tijdens het rijden rond! Fruit en string kaas zijn echt draagbaar en perfect voor deze maaltijd.

•  Consumeer diner voor uw laatste maaltijd. Uw diner moet bestaan ​​uit magere eiwitten, niet-geraffineerde koolhydraten, en groenten. Diner moet een maaltijd die je opvult tot bedtijd, maar niet, dat maakt je overvol zijn. U kan worden gebruikt om met een groot diner en voelt echt vol achteraf. Echter, wil je niet om te vol te krijgen. Gewoon eten genoeg op te vullen en dan naar bed. U kunt weer te eten bij het ontbijt!

Hints

  • Stel een timer om jezelf eraan te herinneren wanneer u uw maaltijden te eten. Het zal u helpen eet je vijf maaltijden per dag op schema totdat het een gewoonte!
  • Niet te veel eten! Vijf maaltijden per dag is zo groot, maar ze moeten klein en gezond zijn. Als je te veel eet of niet-dieet goedgekeurd voedsel dan zal je niet gewicht te verliezen en misschien zelfs in gewicht!