Hoe om te eten Meer Silicon

Hoe om te eten Meer Silicon

Silicon ook bekend als de "schoonheid mineraal" of de "chirurg van het lichaam," is een belangrijk mineraal in je lichaam en helpt bij het maken van de huid, tanden, haar, nagels, spieren en bindweefsels. Belangrijk voor de productie van collageen in de huid, het opbouwen van sterke botten en tanden en het elimineren van toxines uit het lichaam, het eten van meer silicium echt kan helpen houden je jong.

Instructies

•  Verhoog uw inname van silicium, met name als u een risico of lijdt aan hoge bloeddruk, atherosclerose, botaandoeningen, Alzheimer, vroegtijdige veroudering, slapeloosheid of broos haar en nagels. Silicium tekortkomingen worden snelst vermeld in de kwaliteit van het haar, huid en nagels; echter kan langdurige deficiëntie ernstige problemen.

•  Verminder je inname van geraffineerde voedingsmiddelen, zoals het proces van raffinage vernietigt of vermindert het gehalte aan silicium. Bij het vullen van uw boodschappen mand, kies geheel, ongeraffineerde granen, verse, rauwe groenten en fruit en rauwe noten en zaden.

•  Drink je silicium, zoals studies hebben aangetoond dat water, koffie, thee en zelfs bier zijn fantastische bronnen van silicium. Vergeet niet, 1 glas bier per dag is genoeg om uw silicium te krijgen, dus niet overdrijven.

•  Verhoog je inname van vezelrijk voedsel, zoals silicium is er in de vezelige delen van planten, zoals granen, noten, zaden, groenten en fruit.

•  ook enkele van de beste bronnen van silicium in uw dagelijkse voeding aan zowel het vergroten van uw gezondheid en tekorten te voorkomen. De beste bronnen van silicium zijn onder andere asperges, gerst, havermout, aardbeien, gekiemde zaden en bonen, selderij, noten, wortelen, spinazie, vijgen, vis, druiven, appels, eieren, vogelmuur, hakmessen en paardestaart.